Hawaj webshop

Hawaj Intex Easy Set medence 3,05 x 0,76 m szűrőberendezéssel

Szín: kék

Termék kód: Haw-2


Intex kerti medence

 A víz nyomóhatása révén a medence fokozatosan felveszi az ideális formáját. Kevés vízzel ne használja a medencét.  A leengedés egyszerű a leengedőszelep segítségével.  A vízforgató 32mm tömlő segítségével vagy 38mm B csatlakozó segítségével csatlakoztatható.

- 10 perc alatt feltölthető vízzel
- Intex szűrőberendezés: 1250l/ó
- Ízléses és minőségi kivitelezés
- Vízbefogadó képesség: 3853 l - 80% feltöltöttségnél
- Tömlőcsatlakozás: 32 mm
- Praktikus leengedő szelep
- Útmutató DVD (angol nyelven)

Intex Easy Set medence
Ezek a medencék forradalmasították a medence iparágat, lehetővé téve, hogy minden család élvezhesse a saját kerti medence nyújtotta előnyöket. Hihetetlenül könnyű felállítani és karbantartani.

 3-rétegű, nyomásnak jól ellenálló anyag. A medence pár perc alatt feltölthető vízzel. Az Easy Set különlegesen erős háromrétegű fallal. A két külső fal különlegesen erős PVC-ből, a belső pedig egy poliészter megerősítéssel ellátott fal. Az anyag ellenáll a benzin, olaj illetve a sós víz hatásának is.

A csomagolás tartalma MEDENCE + SZŰRŐBERENDEZÉS
A szűrőberendezés tartozékokat is tartalmaz (A típusú szűrőbetét, tömlő, csatlakozók). A helyes működés érdekében a szűrőbetétet 2-6 hetenként ajánlatos tisztítani (pl.vízzel). A csomagolás nem tartalmaz tartozékokat  (tehát nem tartalmaz létrát, alátétet, takarót, stb.).

Hasonló termékek