Hawaj webshop

Hawaj 305 cm-es trambulin belső védőhálóval, INGYEN létrával

Szín: fekete

Termék kód: Haw-5


305 cm-es trambulin belső védőhálóval

Kitűnő szabadidős tevékenység gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezen felül, az ugráló izmai megerősödnek, és még a súlyfeleslegtől is megszabadulhat. Ugyanakkor edzi  a tüdőt és feszesíti az izmokat.. A trambulinon való ugrálás aktiválja az agy bal és jobb oldali felének kölcsönhatását, így az tökéletesen ellenáll a stressznek.

Garantáljuk a 100%-os minőséget, amit több mint 12 éves értékesítés bizonyított minimális panaszokkal. Mi vagyunk az egyik legnagyobb trambulin forgalmazó cég a piacon. Szükség esetén az összes alkatrész is rendelkezésre áll.

Mivel közvetlen importőrök vagyunk,  a magas minőség mellett verhetetlen árakat kínálunk Önnek. Lehet, hogy talál a piacon valamivel olcsóbb trambulint, de érdemes átgondolni, hogy érdemes-e pár ezer forintot spórolni a minőség rovására?  

trambulin alkalmas kültéri használatra áprilistól októberig. Ebben az időszakban nem szükséges lefedni vagy tisztítani. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak a rossz időjárásnak az év melegebb részében is. A fennmaradó hónapokban tanácsos a kültéri trambulint száraz, meleg helyen tárolni, az anyagok állandó minőségének és szilárdságának biztosítása érdekében.

Hasonló termékek