Gyere el Te is, ha saját kezűleg készített dekorációkkal szeretnéd felkészíteni otthonodat Karácsony ünnepére! ÚJ karácsonyi KREM-home workshop sorozatunk! Pihend ki az év fáradalmait, látogass el hozzánk és alkoss szabadon!

Krem home Budapest workshopok


HELYSZÍN: KREM-home Lakberendezés & Galéria
1056 - Budapest, V. kerület, Szarka u. 6.   
  


KREM-home PROGRAMOK NOVEMBERBEN és DECEMBERBEN:

Megrendezésre kerülő workshop sorozatunkon elkészítheted és haza is viheted téli hangulatú kopogtatódat, adventi koszorúdat, vagy egy szép karácsonyi kompozíciót az ünnepi asztalodra. Szerezz örömet magadnak és családodnak saját készítésű dekorációiddal! Zsebeld be vendégeid elismerését is!

 

TÉLI KOPOGTATÓ KÉSZÍTÉSE

Kezdd az otthonod dekorálását egy szép, általad elkészített ajtódísszel, amihez sokféle termésből, örökzöldből, kedves karácsonyi kiegészítőkből tudsz válogatni. Segítségedre leszünk, ha bizonytalan lennél, vagy elakadnál. Gyere, és próbáld ki magad! Kétféle időpont közül tudod kiválasztani a Neked legmegfelelőbbet:

Időpontok: November 19. (csütörtök) 18:00-20:00 között és november 21. (szombat) 11:00-13:00 óra között. Részvételi díj: 12.000 Ft - KREM-klub kártyakedvezménnyel -20%: 9.600 FtADVENTI KOSZORÚ Készítés

November 29.-e az első gyertyagyújtás napja. Nálunk előző nap, november 28.-án szombaton elkészítheted azt az adventi koszorút, amelyen másnap, a családod körében gyújthatjátok meg az első gyertyát. A felhasználható anyagok hasonlóak lesznek a kopogtató készítő workshopunk alapanyagaihoz: változatos termések, örökzöldek, kellékek, és természetesen hozzá illő gyertya. Ha kedvet kaptál egy kötetlen, alkotói délelőtthöz, jelentkezz bátran!

Az adventi koszorú kötés időpontja: november 28.-a szombat, 11:00-13:00 óráig.
Részvételi díj: 15.000 Ft - KREM-klub kártyakedvezménnyel -20%: 12.000 FtKARÁCSONYI TŰZÖTT DEKORÁCIÓ Készítés

Készíts egy különleges dekorációt otthonodba! Ha nem elégszel meg a néha személytelen kellékek használatával a lakásod dekorálásakor, és szeretnél egy valódi virágkötészeti alkotást, akkor gyere el, és készíts egy vagány, tartós kompozíciót, ami aztán méltán lehet akár a nappalid dísze, vagy meglepheted valamely szerettedet is az általad készített munkával. Felhasználható anyagok: örökzöldek, különféle termések és kellékek.

Kétféle időpont közül tudod kiválasztani a Neked legmegfelelőbbet: December 10. (csütörtök) 18:00-20:00 és december. 12. (szombat) 11:00-13:00 óra között.
Részvételi díj: 12.000 Ft - KREM-klub kártyakedvezménnyel -20%: 9.600 Ft


Látogass el weboldalunkra és regisztrálj a Neked legalkalmasabb időpontra és programra! Ha kérdésed van hívd az alábbi telefonszámot! A Kedvezménykártáyhoz vásárlás nélkül is hozzájuthatsz, mindössze egy regisztrációra van szükség, és máris igénybe veheted a kedvezményes workshop árat.

 

Krem Home logo

KREM Home Lakberendezés és Galéria

Web:www.krem-home.hu
Cím: 1056 Budapest, Szarka u. 6.
Mobil: 06 70 947-6028
E-mail: koangyal@krem-home.hu

Krem home Budapest lakberendezés