Számos lehetőséget kínálunk, hogy otthonod, irodád vagy üzleted egyszerre divatos, csábító és elegáns legyen hosszú időn át. Az Expona termékek lehetővé teszik számodra, hogy a személyes ízlésed szerint alakítsd ki a környezeted. Rajtad múlik, hogy hagyományos vagy modern mintájú padlót szeretnél otthonodban vagy irodádban.

A lakossági és közületi kategóriákon belül 6 különböző termékcsaláddal igyekszünk az igényeket lehetőség szerint maximálisan kielégíteni. Ebben a hónapban az Expona Domestic család termékválasztékát kibővítettük a termék tulajdonságait még vonzóbbá tettük és az árát csökkentettük. Így egy sokkal szélesebb felhasználási területet tudunk elérni az Expona Domestic választékával. 

Cikkünkben az otthoni használatra ajánlott mintákból mutatunk be néhányat:

Lightline burkolatok

Expona Lightline burkolatExpona Lightline burkolat

A gyárilag felvitt PU védőréteg a padlónak tartós védelmet és igen könnyű tisztíthatóságot kölcsönöz. A termékek felülete rendkívül ellenálló így gondoskodik a tartósan szép padlóról. Ezért bátran adunk termékeinkre 15 év garanciát. Így az EXPONA padlóburkolatokat intenzív használatú irodában, illetve üzlethelyiségben is alkalmazható, továbbá hangja járáskor igen kellemes és halk. A felhasználási területe nem csak a padlóra terjed ki. Burkolhatunk falakat, mennyezetet, dekorálhatunk konyhapultot, fürdőszobát, kádat, zuhanykabint és számtalan íves felületet is.Kimondottan ideális vizes helyiségekben, fürdőszobákban akár zuhanykabinban is mivel 100%-ban vízálló a termék.

Conceptline burkolatok

Expona Conceptline burkolatExpona Conceptline burkolat

Expona Conceptline burkolatExpona Conceptline burkolat

Konyhapultok falburkolására is remek lehetőség, akár utólag is burkolható. Az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően (2,0 mm-től) az EXPONA burkolatok kifejezetten alkalmasak felújítási célra. Rendkívül hatékony megoldás padlófűtés kialakítása esetén. A modulok 2 mm vastagságának köszönhetően a fűtési hatékonysága az egyik legkiválóbb. Ezzel jelentős energiát tudunk megspórolni.

Domestic burkolatok

Expona Domestic burkolatExpona Domestic burkolat

Expona Domestic burkolatExpona Domestic burkolat

Különböző felülettel készülnek a termékek. Rusztikus, erezett, kézzel gyalult, finom fa és kő, pala és antik kő felületek biztosítják a valósághű megjelenést. 58 lerakási variációból kiválaszthatod, hogy egyszerű lerakást vagy egyedi formatervezésű lerakást szeretnél. Termékeinkhez látványos és hasznos eladást segítő eszközökkel segítjük ügyfeleinket döntésükben.

Expona műanyag burkolat Budapest

Collection-Stúdió Kft.

1117 Budapest, Bercsényi u. 32/b.
Telefon: 06 30 233 0075

www.expona.hu