Expona Burkolat - másképp mint gondolná

Az EXPONA padlóburkolat egy kiváló minőségű vinil pvc padlóburkolat, mely csempe és parkettaformában kerül forgalomba. Számtalan kő, fa, és fém megjelenésű termékünkkel minden ízlés és stílus számára kínálunk burkolatot.

Számos lehetőséget kínálunk, hogy otthonod, irodád vagy üzleted egyszerre divatos, csábító és elegáns legyen hosszú időn át. Az Expona termékek lehetővé teszik számodra, hogy a személyes ízlésed szerint alakítsd ki a környezeted. Rajtad múlik, hogy hagyományos vagy modern mintájú padlót szeretnél otthonodban vagy irodádban.

A lakossági és közületi kategóriákon belül 6 különböző termékcsaláddal igyekszünk az igényeket lehetőség szerint maximálisan kielégíteni. Ebben a hónapban az Expona Domestic család termékválasztékát kibővítettük a termék tulajdonságait még vonzóbbá tettük és az árát csökkentettük. Így egy sokkal szélesebb felhasználási területet tudunk elérni az Expona Domestic választékával. 

Cikkünkben az otthoni használatra ajánlott mintákból mutatunk be néhányat:

Lightline burkolatok

Expona Lightline burkolatExpona Lightline burkolat

Teljes színminta itt

A gyárilag felvitt PU védőréteg a padlónak tartós védelmet és igen könnyű tisztíthatóságot kölcsönöz. A termékek felülete rendkívül ellenálló így gondoskodik a tartósan szép padlóról. Ezért bátran adunk termékeinkre 15 év garanciát. Így az EXPONA padlóburkolatokat intenzív használatú irodában, illetve üzlethelyiségben is alkalmazható, továbbá hangja járáskor igen kellemes és halk. A felhasználási területe nem csak a padlóra terjed ki. Burkolhatunk falakat, mennyezetet, dekorálhatunk konyhapultot, fürdőszobát, kádat, zuhanykabint és számtalan íves felületet is.Kimondottan ideális vizes helyiségekben, fürdőszobákban akár zuhanykabinban is mivel 100%-ban vízálló a termék.

Conceptline burkolatok

Expona Conceptline burkolatExpona Conceptline burkolat

Expona Conceptline burkolatExpona Conceptline burkolat

Teljes színminta itt

Konyhapultok falburkolására is remek lehetőség, akár utólag is burkolható. Az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően (2,0 mm-től) az EXPONA burkolatok kifejezetten alkalmasak felújítási célra. Rendkívül hatékony megoldás padlófűtés kialakítása esetén. A modulok 2 mm vastagságának köszönhetően a fűtési hatékonysága az egyik legkiválóbb. Ezzel jelentős energiát tudunk megspórolni.

Domestic burkolatok

Expona Domestic burkolatExpona Domestic burkolat

Expona Domestic burkolatExpona Domestic burkolat

Teljes színminta itt

Különböző felülettel készülnek a termékek. Rusztikus, erezett, kézzel gyalult, finom fa és kő, pala és antik kő felületek biztosítják a valósághű megjelenést. 58 lerakási variációból kiválaszthatod, hogy egyszerű lerakást vagy egyedi formatervezésű lerakást szeretnél. Termékeinkhez látványos és hasznos eladást segítő eszközökkel segítjük ügyfeleinket döntésükben.

Expona műanyag burkolat Budapest

Collection-Stúdió Kft.
1117 Budapest, Bercsényi u. 32/b.
Telefon: 06 30 233 0075

www.expona.hu

Expona - Fa- és kőhatású vinil burkolat
Expona - Fa- és kőhatású vinil burkolat
www.expona.hu
18 féle kő és 32 fajta fa megjelenésű termékünkkel minden ízlés és stílus számára megfelelő dekorációs burkolatot kínálunk.
Budapest

Lakberendezési üzletek

IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok IBD Magyarország Kft. - Melegburkolatok
Dreamfloor, parketta, laminált padló, laminált parketta, szalagparketta, Egger parketta, Haro padló kis és...
Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem
FAB Color Hungary Kft. a Farrow & Ball forgalmazója. Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és...
Holland Pázsit - Műfű forgalmazás Holland Pázsit - Műfű forgalmazás
Minden műfű termékünk kizárólag az európai beszállítóknál elérhető, legjobb alapanyagok felhasználásával lett...
Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt Mediterrán Kerámia - Fürdőszoba Szalon és Csempebolt
Olasz és spanyol szaniter, csaptelep, csempe, burkolat gyártók széles választékát kínáljuk Budapesten a gubacsi úti...