BEKO - új világmárka a háztartási gépek hazai piacán

Mindig izgalmas esemény, ha egy olyan márka jelenik meg Magyarországon, amely a nemzetközi piacokon már bizonyított. Ezúttal az Európa számos országában már szép sikereket elért BEKO háztartási gépek gyártója nyitott kereskedelmi képviseletet Budapesten – a BEKO termékek széles választékával az ismert bevásárlóközpontokban és hipermarketekben találkozhatunk.

Beko háztartási gépekEgy igazán impozáns termékcsalád mutatkozik be Magyarországon. Fagyasztók, hűtők, mosógépek, mosogatók, tűzhelyek – számos formatervezési és fogyasztói díj nyertesei, és az utóbbi évek egyik legsikeresebb nemzetközi márkájának, a BEKO-nak a termékei. Eddig is felbukkantak már a BEKO termékek magyar boltokban, de a kereskedelmi képviselet megnyitásával ezentúl úgy jelenik meg a BEKO Magyarországon, ahogy egy igazi világmárkához illik: széles termékpalettával és termékgaranciával. Az ország legismertebb értékesítési pontjain, szaküzletekben és hipermarketekben találkozhatunk a BEKO folyamatos és teljes kínálatával.

A modern konyha alapja: design, funkcionalitás, ergonómia

A BEKO hűtőgépeinek és fagyasztóinak választékában megtaláljuk a munkafelület magasságú berendezéseket éppúgy, mint a nagy belső terű, többajtós hűtőket, beépített fagyasztóval. Ezek a gépek belső kialakításukban a legkorszerűbb fogyasztói igényekhez igazodnak: speciális, könnyen elérhető – billenthető, vagy csúsztatható - tárhelyeket tartalmaznak édességek vagy gyógyszerek számára. Az üvegpolcok alatt kihajtható palacktartó található, amely üres állapotban visszahajtható, így nem foglal helyet. Egy másik megoldás, hogy az üvegeket egy polcszerűen kihúzható, választható magasságban elhelyezhető fém palacktartó sínen tárolhatjuk. Különösen nyáron lesz nagy becsülete annak a két jégkockatartónak, amely lehetővé teszi kisebb gyümölcsök fagyasztását is. A BEKO hűtői és fagyasztói többek között angol és holland fogyasztói díjakkal büszkélkedhetnek.

Beko hűtőszekrényBeko hűtőszekrény

A BEKO elektromos és gáztűzhelyei könnyű kezelhetőséget kínálnak, egyes modellek digitális időmérővel vannak felszerelve. A gáztűzhelyek biztonságos és egyszerű használhatóságát szolgálják a beépített gyújtószerkezetek – a kifutó étel okozta gázömlés ellen pedig biztonsági szelep véd.

Beko gáztűzhelyBeko gáztűzhely

A beépíthető és különálló mosogatógépek átrendezhető belső edénytartóikkal igazodnak ahhoz, hogy milyen típusú és mennyiségű edényt kell éppen elmosni. A belső struktúra változtathatóságával a BEKO mosogatógépek mindenféle edényt hatékonyan tisztítanak. A termékek kiemelt biztonságot nyújtanak a vízszivárgás ellen, de egyes modelleket gyermekbiztonsági rendszerrel is elláttak. A mosogatógépek kategóriájában a BEKO német és belga fogyasztói díjakat nyert.

Beko mosogatógépBeko mosogatógépBeko mosogatógép

Mosógépek: egyszemélyes háztartástól a nagycsaládosokig, mindenkinek

A BEKO mosógépeinek kínálata a kismélységű, helytakarékos berendezésektől a nagyteljesítményű gépekig terjed. Stúdiólakástól a nyaralóig sok helyen lehet szükség kis méretű mosógépre, ahol rendszeresen csak kevés mennyiséget mosnak. A nagyteljesítményű gépek olyan mosóprogramokkal rendelkeznek, amelyekkel a legkülönbözőbb mennyiségű és fajtájú ruhát lehet gazdaságosan mosni, mert egy nagycsaládnál is sokszor előfordulhat, hogy kevés ruhát kell egy alkalommal tisztítani. A Baby Care programmal extra öblítést adhatunk a ruháknak - így a kisgyerekek érzékeny bőrét védhetjük. A vásárlók körében igen népszerűnek bizonyultak a különösen nagy mosógépajtók, amelyeken keresztül könnyen ki- és beemelhetők a nagyobb darabok is, mint a paplanok vagy ágyneműk. A BEKO mosógépei francia és belga fogyasztói díjakat nyertek.

Beko mosógépBeko mosógépBeko mosógép

Kedvező ár/értékarány

A BEKO szép sikereket ért el a világ különböző - köztük a legigényesebb - piacain is. A formatervezést és a minőséget elismerő díjak mellett több fogyasztói egyesület is méltatta a BEKO termékek kedvező ár/értékarányát. A magyar kereskedelmi képviselet olyan kereskedelmi politikát valósít meg, amelynek köszönhetően ezt az előnyt a magyar vásárlók is élvezni fogják. A BEKO az utóbbi években elért eredményeit nagymértékben a minőségre érzékeny, de racionálisan gondolkozó vásárlóknak köszönhette. A BEKO termékei minden bizonnyal népszerűek lesznek a magyar piacon is, ahol egyre erősödik a tudatos vásárlói magatartás.

www.bekohu.com


Lakberendezési üzletek

Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió
A mi célunk, hogy Önnek olyan konyhája, nappalija, és hálószobája legyen, ami lakásának ékköve, ahol a szépség és a...
Bono Design  - Prémium kategóriás beépíthető készülékek Bono Design - Prémium kategóriás beépíthető készülékek
Kitűnő konyhabútorainkhoz prémium minőségű és megjelenésű beépíthető konyhai gépeket ajánlunk a legnevesebb...
Admiral Konyhastúdió Admiral Konyhastúdió
Admiral konyhabútor, ahol több, mint 300 konyhabútor elemből tervezzük meg az Ön lakásába legideálisabb konyhabútor...
Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem Monte Grappa Olasz bútorbolt és bemutatóterem
Olasz bútorok teljes választéka design és klasszikus stílusban a lakás minden pontjára, közvetlenül a gyártóktól....