BTC lámpa fürdőkád felett

A mai elfoglalt világban a fürdőszoba egy csendes szigetté tud válni a felelősség és a napi feladatok tengerében. Egy hely, ahol élvezheti a magánszférát, pihenést és a kényelmet. Ahhoz, hogy megteremtse a tökéletes légkört a fürdőszobában, különös figyelmet kell fordítani a világításra. Ennek elérése érdekében felsoroltuk azokat a különböző világítástípusokat, amelyek a legmegfelelőbbek a fürdőszobai környezetben, és amelyek segítenek a nyugtató visszavonulás megteremtésében.

BTC falikar fürdőszobába

BTC vintage lámpa

Klasszikus falikar fürdőszobába

A célorientált világítás
Ez a fajta világítás olyan fényt biztosít, amelyet egy meghatározott célra használnak. Figyelembe kell venni, hogy egy borotválkozás vagy sminkelés alkalmával nagyobb fényerőre van szükség, több más környezeti megvilágítás mellett a láthatóság növelése érdekében. A fali lámpatestek illetve a tükör egyik vagy mindkét oldalán lévő lámpatestek alkalmasabbak erre a célra.

Fókuszált világítás  
A hangsúly a fürdőszobában a rendeltetésnek megfelelő funkciók, berendezési tárgyak kiemelésére szolgál, úgy mint a bútorok, falak, vagy például a fürdőkád. Azokban az esetekben, ahol beépített polcok vagy bútorok vannak, érdemes süllyesztett spotokkal létrehozni a fókuszpontokat.

BTC art deco stílusú fürdőszobai lámpa

Igényes angol fürdőszobai lámpa

Edison izzós fürdőszobai lámpa

Dupla fali fürdőszobai lámpa

Fürdőszobai lámpa fém és üveg

Dekorációs világítás
A dekoratív és a környezeti megvilágítás egy esztétikus általános megvilágítást jelent, ami inkább a stílusról, esztétikáról szól, nem pedig a funkcióról. Válasszon egy feltűnő fali lámpát, amely egyedi és kellemes légkört kölcsönöz a fürdőszobának, miközben mindent megtalál, amire szüksége van.   

Fürdőszobai helyi világítás

Dekoratív világítás fürdőszobában

Réz búrás BTC lámpa

Különleges BTC lámpa mennyezeti fürdőszobába

A fürdőszoba megvilágításának szempontjai  
Amikor kiválasztja a fürdőszobai lámpatesteket és fényforrásokat, azok teljesítménye és típusa a helyiségen belüli helyzetétől és az IP besorolásától függenek. A vizes helységek zónákra vannak osztva. A zónákat a vizes blokkok közelsége határozza meg. Az IP-minősítések („víz, pára, por és egyéb szennyeződés védelem") tekintetében az 1. és 2. zónában a szerelvényeknek legalább IP44-es (fröccsenés ellen védett) védettséget kell biztosítaniuk. Ha valószínűsíthető, hogy vízsugárral (beleértve a közvetlen kontaktust a zuhanyzóból) érintkezik, akkor a minimális védelmi szint legyen IP55. Szerencsére az Original BTC-nél az IP44 (vagy magasabb) minősítésű termékek széles választékát kínálják, amelyek alkalmasak az 1.-es vagy 2. zóna használatára is.

Az Original BTC kizárólagos képviselete az Elcon Electronic Kft, az ELCON LIGHTING üzletág fő tevékenysége termékforgalmazás, műszaki tanácsadás és tervezés. Ennek köszönhetően bármilyen speciális területre tudunk megoldásokat kínálni, legyen az shoplighting, építészeti-tisztatéri lámpák vagy akár művészeti galériákhoz képmegvilágítás tervezés-kiválasztás. Különösen büszkék vagyunk az általunk kizárólagosan forgalmazott, Angliában piacvezető Original BTC kézműves lámpáira, melyek világszínvonalú minőségükkel, kifinomult stílusukkal bárkit rabul ejtenek. Látogasson el Budaörsi bemutatótermünkbe, ahol számos Original BTC lámpát tekinthet meg. Kérdéseivel, ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Látogasson el Budaörsi bemutatótermünkbe, ahol számos Original BTC lámpát tekinthet meg. Kérdéseivel, ajánlatkéréssel kapcsolatban keressen minket bizalommal. Elcon Electronic Kft Bemutatóterem: Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 5. Tel:+36 1-800-1398,-1399 Mobil:+36 20 310 62 81 

Elcon Electronic Kft.

Budaörs, Terrapark, Puskás Tivadar út 5.

Tel: +36 1-800-1398,-1399
Mobil: +36 20 310 62 81

E-mail: lighting@elcon.hu

www.elconlighting.hu

Elcon logo

Elcon qr kód