Vagány lakberendezési ötletek fiús gyerekszobához

Verne Gyula – ha még köztünk lenne - biztosan egyetértene azzal, hogy a Restoration Hardware gyerekszobái, de különösen a fiúk számára megálmodott szobák nagyban támogatják a jövő felfedező, kincsvadász, kalandor és feltaláló nemzedékét.

Az amerikai cég neve, a tulajdonosok szerint, ma már önmagában is egy életmódmárka, amely újradefiniálja a lakberendezési piacot több kategóriában is (bútor, világítás, textil, dekoráció, kültéri termékek, valamint bébi- és gyermek termékek). A cég által forgalmazott bútorok az időtlenül klasszikus és a frissített modern szemléletű reprodukciók harmonikus egységét és egyedülálló kombinációját biztosítják egy gyerekszobában.

 Vintage stílusú gyerekszoba

Klasszikus fiúszoba bútor

Gyerekszoba dekoráció

Ezek az enteriőrök, nem azok a gyerekszoba-sémák, amiket nap mint nap láthatunk a bútorboltok kínálatában és  tematikusan több témát ölelnek fel. Minden tervben és dizájnban van egy kis sport, utazás, közlekedés vagy repülés, ami érdekessé, mozgalmassá tesz egy vagány fiúszobát. Ráadásul ezek a témák valamilyen kiegészítő segítségével jelennek meg a szobában, ami nemcsak izgalmassá teszi a helyiséget, hanem változtathatóvá, átalakíthatóvá varázsolja és még a felnőttek fantáziáját is beindítja.

 Gyerekszoba dekoráció ágynemű

Gyerekszoba dekoráció Verne Gyula stílus

Gyerekszoba dekoráció emeletes ággyal

A színeket tekintve látható, hogy egyértelműen a fa eredeti barna színei és a kék dominál, amit olykor-olykor kiegészít egy lágy és semleges krémszín vagy egy igazán izzó vörös folt. Így történhet meg az, hogy egy ilyen fiúszobába belépve úgy érezzük, hogy időutazáson veszünk részt.

Szoboszlai Krisztina

Restoration Hardware gyerekszobák

Gyerekszoba dekoráció rusztikus stílusban

Gyerekágy

Gyerekszoba dekoráció polcok

Gyerekszoba kovácsoltvas ágy

Repülős Gyerekszoba dekoráció

Gyerekszoba sport dekoráció

Repülős Gyerekszoba dekoráció

Gyerekszoba dekoráció afrikai stílusban


Lakberendezési üzletek

IDdesign - Dán lakberendezési áruház IDdesign - Dán lakberendezési áruház
Az IDdesign gondosan összeválogatott kínálata a modern élet követelményeinek megfelelő különleges, kiváló minőségű...
TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió TH Design - Terék Bútorszalon és Konyhastúdió
A vállalkozás fő profilja hazai és import olasz, német, lengyel, cseh és szlovén bútor kiskereskedelem és lakberendezés.
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással Bútorwebshop - Minőségi olcsó bútorok országos kiszállítással
Modern, megfizethető bútorok országos, akár ingyenes házhoz szállítással is a Bútorwebshop.com webáruházból. Nappali...