Igényeink szerint alakítható városi stílusú Colombini Essenza konyhák

A Bono Design Lakberendezés méltán népszerű Colombini konyhabútorai idén tavasszal a Konyhakiállításon is bemutatkoztak. A modern Essenza sorozat, a vintage és loft stílushoz is kiválóan illeszkedik.

Az Essenza megalkotói nem pusztán egy konyhában gondolkodtak, a cél az volt, hogy a konyha az elsőszámú közösségi tér legyen, bármilyen modern lakberendezési stílus esetében. Legyen a konyhának egy egyénisége, miközben megtartja a racionális elrendezését, vonalvezetést és az ergonómiát. Az új bútorelemek alkalmazásával több lehetőség nyílik a kreativitás kibontakoztatására.

A bútorfrontok tekintetében számos felület és azok személyre szabható kombinációiból válogathatunk. Fa furnéros, laminált, fényes, lakkozott és matt felületű megjelenésben egyaránt. A fogantyúk lehetnek rejtett vagy látható kivitelűek. A munkalapok esetében ehhez a sorozathoz a rétegelt technológiával készülő Fenix és Top Smile változatokat ajánljuk.

ESSENZA 1
Az első látásra feltűnő ferde korpusz síkok egyrészt design elemként szolgálnak, de nagyban hozzájárulnak a kényelmes napi használathoz is. A Rovere Bianco halványszürke furnér színével modern és elegáns külsőt kölcsönöz az ajtóknak és a fogantyúknak. A kiegészítő felső polcok alumínium keretes változatai a nyitottságot, szellősséget hivatottak hirdetni.

Essenza Bono Design Kft. Budapest Lakberendezés olasz konyha

Essenza Colombini konyhabútor szürke

ESSENZA 2
Az Essenza 2 modell egyszerre akar visszafogott és nélkülözhetetlen lenni. Külső megjelenése egyszerre mutat otthonosságot, és trendiséget. A faanyagok természetes szépségét a Rovere naturale furnér adja. A kortárs design fa-fém-beton hármasában tökéletes helyet foglalhat el ez a bútor kiegészítve a legmodernebb beépített konyhai gépekkel.

Colombini konyha vintage stílusban

Colombini konyhabútor loft lakáshoz

Colombini konyha tágas lakásba

ESSENZA 4
Mintha egy látványos építészeti elem érkezett volna a helyiségbe, ilyen benyomásunk lehet az Essenza 4 láttán. A vizuális hatások és az esszenciális szépség bőségesen elegendő ok arra, hogy ez a konyha kivívja magának a közösség vonzását, a főzésen túl az étkezés és a beszélgetések állandó helyszíne legyen. A világos bútorfrontok az akácia bianca matt lakkozott változataiból készültek, mely tökéletes élményt ad, egy napfényes, sok természetes fénnyel rendelkező konyha szemlélőjének. A zárt elemeket nyitott kiegészítők és egy szokatlan formájú igényes munkapult egészítheti ki.

Colombini modern Essenza konyha

Colombini modern Essenza konyha

Colombini modern Essenza konyha

ESSENZA 5
Meghökkentő szépségével és határozott vonalaival mindenkit azonnal legyűgöz. Dinamikus városi stílusát és olaszos eleganciáját az akácia argento és a Grigio asfalto matt lakk színeknek, az alumínium és az acél díszítéseknek köszönheti. Nagy tárolófiókokkal, tágas mosogató kialakítással, egy erős páraelszívóval garantáltan a kedvenc konyhád lesz.

Modern olasz konyhabútor Colombini

Olasz design konyhabútor Budapest

Konyhatervezés Budapesten Bécsi út

ESSENZA 6
Középpontban a letisztult design, az otthonosság, a nappali bútorok stílusával kombinált kialakítás. A moduláris elrendezés számos beépítési lehetőségnek adhat teret. A munkalap lehet egy szigeten, megépíthetünk loft, vagy az alumínium keretes nyitott elemekkel ipari hatású konyhát is. A képeken látható kombinációban az akácia dohány és Grigio Argento matt lakk fénye adják a finom kontrasztot. A beépített hűtőt Planet fogantyúkkal nyithatjuk.

Letisztult modern design konyhák

Étkezős konyha olasz design

Minőségi olasz konyhabútor konyhai gépekkel

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

1036 Budapest, Bécsi út 81.
Tel/Fax: 06-1/240-0242
Mobil: 06-30/22-32-120

www.bonodesign.hu

www.facebook.com/bonodesign

Nyitva: H-P: 10:00-18:30 - Szo: 10:00-13:30

Bono Design olasz bútorokBono Design - Colombini olasz konyhabútorok és lakberendezés
Bono Design - Colombini olasz konyhabútorok és lakberendezés
www.bonodesign.hu
A Bono Design által képviselt olasz Colombini gyár bútorait stílus, elegancia és visszafogott luxus jellemzik. A gyors (3-4 hetes) gyártási időhöz - kiváló ár/érték arány, valamint elképesztő szín- és elemválaszték társul.
Budapest

Lakberendezési üzletek

Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió Hanák Lakberendezés és Konyhastúdió
A mi célunk, hogy Önnek olyan konyhája, nappalija, és hálószobája legyen, ami lakásának ékköve, ahol a szépség és a...
Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház
A Kanapékirály bútorait 38 napig tesztelheted, méghozzá saját otthonodban. És ha közben úgy döntesz, hogy a...
Admiral Konyhastúdió Admiral Konyhastúdió
Admiral konyhabútor, ami kényelmessé teszi az életét! Több, mint 300 konyhabútor elemből tervezzük meg az Ön lakásába...
Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés Desidea Studio - Design bútorok, lakberendezés
A DESIDEA STUDIO kollekciójában Európa vezető design-, illetve tradicionális tárgyakat gyártó cégeinek teljes...