110 nm-es loft lakás az egykori Gizella malomban

A belső kétszintes frissen berendezett loft lakás a ház negyedik emeletén található, erkélye kellemes látványt nyújt a Tinódi utcára, és közel van a Duna parthoz.

Malom Loft lakás Budapest

Bejárati ajtó

A belmagasság a lakás egyes részein 6, máshol pedig 3 méter. Alapterülete: 110 m2. A világos és nyitott földszinten az előszoba, a nappali – étkező – konyha, és egy különálló wc található. A galérián a háló gardrób helyiséggel, egy dolgozó pihenő résszel, valamint a fürdőszoba. A terek indusztriális jellegét a korábbi funkciónak köszönhető nagy terek, az íves ablakkeretek, a fém lépcső, és a nagy téglafal felületek adják. A tulajdonosok a lakást befektetési céllal vásárolták és kiadásra szánják.

A lakás helyiségei és burkolatai adottak voltak. A konyhába padlólap helyett a lépcső mintájával egyező fémhatású design pvc került, a konyha hátfalra pedig fehér metró csempe. A TimeLessDesign által tervezett és kivitelezett változtatások: A nappali és a konyha között egy dekoratív térelválasztó került megtervezése és kialakításra rejtett led világítással.

Loft lakás bőr kanapéval, keleti szőnyeggelLoft jellegzetesség a látszó téglafal

 

Térelválasztó dekorelem

 

Nagy nappali loft lakásban Malom Loft

 

Nappali és étkező budapesti loft lakásÉtkező fekete Tolix székekkelGrafitszürke modern konyha és fehér metró csempe

A háló helyiség többszörös elszeparáltságot kapott egyrészt egy üvegfal megépítésével, valamint egy sötétítőfüggöny alkalmazásával. A konyhabútort is át kellett tervezni, új frontok, munkapult, új felső szekrények és hűtőszekrény kerültek beépítésre. A tervezőknek köszönhetően már ruhatárolásban sincs hiány, a hálóból nyíló gardróbhelyiségben beépített szekrény épült, az előszobai gardróbszekrény pedig új gipszkarton fallal bővült, aminek a hátuljára táblafesték került.

Fihenőfotel a galérián kerek szőnyeg

 

Üveg térelválasztó, hálószobaKellemes domgozósarok

 

Design fotel loft lakás galériáján

 Mini gardróbszoba

 

Semleges színű fürdőszoba berendezés

 Pici erkély két székkel, összecsukható asztallal

Beszerzési források: Konyhapadló design pvc - Expona, konyha hátfal – AC Design, tapéták - Wallconcept, lámpák - Fénymánia, kivitelezés, asztalos munkák és üveg térelválasztó - Kadusz Kft.

A Loft Malom rövid története:

A Gizella malmot 1880-ban építtette a Krausz-Moskovits család. A budapesti malom nagy része - a háborúkat is átvészelve -, egészen 1963-ig gőzmalomként működött. Az utóbbi évtizedekben raktárként hasznosították, majd 2000-ben bontani kezdték, hogy lakóházzá alakítsák. A díszletszerűen meghagyott külső falak mögött egy új
épület formálódott, megőrizve az ingatlan egészének különös ipari hangulatát. 2010-ben nyerte el jelenlegi formáját, több mint száz loft lakás található az épületben.

A TimeLessDesign tervezői, Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 05 06  + 36 30 526 5000

TimeLessDesign - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők
TimeLessDesign - Sinkovics Viktória és Kálmán Szilvia lakberendezők
www.timelessdesign.hu
Célunk olyan élhető környezet kialakítása, mely jól átgondolt, maximális funkcionalitást nyújt és segítünk abban, hogy álmai otthona elérhető legyen az Ön számára.
Budapest

Lakberendezési üzletek

Natuzzi kanapé áruház Törökbálint Natuzzi kanapé áruház Törökbálint
Natuzzi kanapé, ülőgarnitúra, fotel nappali bútor, étkező bútor, valamint szőnyeg, lámpa, és dísztárgy bemutatóterem....
Klose Bútorkollekció Klose Bútorkollekció
A Klose Kollekcióval történő térkialakítás révén lehetősége nyílik arra, hogy otthonának új, esztétikus és stílusos...
Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház Enterieur Bútor és Lakberendezési Webáruház
Termékkínálatunk: német és francia étkezők, nappalik, hálók, előszobák, fürdőszobák, konyhák, gyerekbútorok, ifjúsági...
Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza Enterieur német, francia, belga bútorok webáruháza
Minőségi nappali bútor, étkező bútor, ülőgarnitúra, hálószobai és gyerekszobai bútorok lapraszerelt változatban...