Ajtóház Zrt. - Egyedi ajtó egyedi méretben

Egyedi dizájn beltéri ajtók! 200 m2-es ajtó és parketta stúdió, 39 mintaajtó, 2 budapesti helyszínen.

Elérhetőség

Web: www.ajtohaz.hu
Cím: 1107 Budapest , Száva utca 8. Térképen
Telefon: 06 1 433 28 28
Fax: 06 1 260 93 78
Mobil: 20/344 65 87
20/344 65 77
Email: info@ajtohaz.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Az ajtó tervezés-gyártás és az építőipar területén szerzett szakmai tapasztalatunknak köszönhetően az általunk gyártott-forgalmazott ajtók mind minőségben, mind műszaki tartalomban messze túlmutatnak a piacon fellelhető egyéb típusoknál, áraink mégis mindig versenyképesek, ezért ajtóink ugyanúgy megtalálhatók a monumentális lakóparkokban mint a kisebb ajtószaküzletekben.

Nyitva tartás: Hétfő,kedd, szerda,csütörtök: 8 - 17
Péntek: 8 -16, Szombat: 9 - 12 óráig

Egyedi ajtó gyártás Bejárati ajtó és szobai ajtók Üvegezett belréri ajtó Budapest Fehér beltéri ajtók Ajtóház Ztr. beltéri ajtók Fafurnéros ajtók, tolóajtók rendelése Minimál stílusú modern ajtók és kilincsek

Cikkeink

Beltéri ajtók íves falban és egyéb látványos nyílászáró megoldások az Ajtóháztól Beltéri ajtók íves falban és egyéb látványos nyílászáró megoldások az Ajtóháztól
Az Ajtóház igazán kitett magáért, ugyanis nem mindennapi belsőépítészeti problémát kellett leküzdeniük, követve a megrendelő elvárását. Egy jó példa arra, ahol valóban egyedi igényeket kellett a beltéri ajtók gyártása során kielégíteni.
2016. dec 13.
Házfelújítás minőségi egyedi méretre szabott beltéri tolóajtókkal az Ajtóháztól Házfelújítás minőségi egyedi méretre szabott beltéri tolóajtókkal az Ajtóháztól
Ajtóház Zrt. leginkább modern formavezetésű beltéri ajtóiról vált híressé, de számos esetben teljesítenek egyedi megrendeléseket is, mint a cikkünkben látható falban futó kivitelű és egyéb tolóajtók.
2016. dec 02.
Beltéri ajtó kiválasztása lépésről lépésre Beltéri ajtó kiválasztása lépésről lépésre
A beltéri ajtó a lakásnak ugyanúgy a lakberendezési elemeit képezi, mint a bútor, a burkolat, és minden más kiegészítő. Ajtó választáskor nemcsak a funkcionalitást kell figyelembe venni, de a megfelelő stílust, színt is szem előtt kell tartani.
2014. szept 15.
Nyitottak vagyunk ha ajtóról van szó Nyitottak vagyunk ha ajtóról van szó
A Dekora Otthon Zrt. beltéri ajtók, padlóburkolatok és nyílászárók forgalmazásával foglalkozik és közel 10 éve áll a vásárlók rendelkezésére. Ha beltéri ajtóról van szó, leginkább Ajtóház néven ismernek minket.
2014. máj 21.
Minőségi minimál beltéri ajtók Minőségi minimál beltéri ajtók
Az Ajtóház egyébként sem szűkös típuspalettája pár hete, további olyan, Minimal Line ajtócsaládba tartozó modern csíküveges ajtókkal egészült ki, melyek igazi színt jelentenek a hazai beltéri ajtópiacon.
2010. aug 22.

Ahol még megtalálsz

Burkolatok, Laminált parketta

Nyílászárók, Bejárati ajtók, Beltéri ajtók, Biztonsági ajtók, Burkolókeretek, Erkélyajtók, Fa bejárati ajtó, Fa beltéri ajtók, Kilincsek, Tolóajtók

Biztonság, Biztonsági ajtó