Lima Design Kft. - Belsőépítészeti tervezés, kivitelezés

Családi házak, lakások, irodák, üzlethelyiségek, közösségi terek és egyéb enteriőrök belsőépítészeti és lakberendezési tervezését, kivitelezését vállaljuk. Szeretünk személyes tereket kialakítani és nem sémákat használni, az uralkodó stílusirányzatokat úgy alakítani, hogy az egyszeri és egyedi legyen.

Elérhetőség

Web: www.limaeurope.hu
Cím: 1124 Budapest, Bürök utca 34-36. Térképen
Telefon: +36 1 781 6168
Mobil: 06204868549
Email: info@limaeurope.hu

Rólunk

BELSŐÉPÍTÉSZET és BÚTORTERVEZÉS

A Limát 2007-ben, több mint tízéves belsőépítészeti, építészeti és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött hívtuk életre. Célunk egy olyan belsőépítészeti iroda létrehozása volt, mely nem csak a belsőépítészet kulcsfontosságú kreatív tervezési fázisában nyújt magas színvonalú szolgáltatást, de a kivitelezés minden apró részletét is maradéktalanul kézben tartja.

A Lima Design sokéves belsőépítészeti tapasztala alapján állíthatjuk, hogy legyen szó bármilyen egyedi kialakítású térről, üzlethelyiségről, villáról vagy közösségi helyről, a felméréstől az egyedi bútortervezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Sokan gondolják úgy, hogy egy belsőépítész megbízása drága luxus, de mi úgy tapasztaltuk, hogy más magyarországi tervező irodákkal összevetve, ügyfeleink kellemesen meglepődnek, amikor a belsőépítészeti díjszabás megállapítására sor kerül.

Lima Design konyha terv Stílusos modern nappali Lima Design Egyedi tervezésű modern konyhabútor Lima Design Kft. Modern étkező látványterve Lima Design Taupe nappali Lima Design Minimál konyha és étkező Lima Design Fiúszoba lakberendezés Lima Design Hálószoba lakberendezés Lima Design Bézs barna nappali látványterv Lima Design Igényes és stílusos gyerekszoba berendezés Lima Design Modern nappali minimál kandallóval Terasz megoldások Modern ház egyedi pergolával és árnyékolóval Lima Design

Cikkeink

Válogatás a Lima Design professzionális belsőépítészeti látványterveiből Válogatás a Lima Design professzionális belsőépítészeti látványterveiből
Tervező irodájukat 2007-ben, több mint tízéves belsőépítészeti, építészeti és kivitelezési tapasztalattal a hátuk mögött alapították meg Lima Design néven.
2018. febr 01.
Egyedi, trendformáló térszervezés és lakberendezés látványos kültéri wellness részleggel egy budai családi házban Egyedi, trendformáló térszervezés és lakberendezés látványos kültéri wellness részleggel egy budai családi házban
Akik már jártak a Lima Design Stúdióban láthatták, hogy egy professzionális alkotóműhelybe léptek, ahol felkészült tervezők a legmodernebb technikai háttérrel tervezik a kortárs designbelső tereket Madosfalvi Zoltán alapító instrukciói mentén.
2016. okt 02.
Megújult budai villa modern belső terekkel Megújult budai villa modern belső terekkel
A Budapest II. kerületében található villaépület új tulajdonosai kiforrott, igényes elképzelésekkel keresték fel a Lima Design Stúdió tervezőcsapatát. A látványtervek tökéletesen adják vissza az elképzeléseket.
2016. júl 17.
Budapesti otthonos magánlakás 3D burkolatokkal pasztell színekkel Budapesti otthonos magánlakás 3D burkolatokkal pasztell színekkel
A Lima Design most ismét egy budapesti otthon tulajdonosainak tervezett egyedülállóan letisztult pasztell színekre alapozott kényelmes otthont, ahol a dekoráció fő elemei a rejtett fények, a különleges tapéták és az elegáns funkcionális bútorok.
2016. máj 26.
Modern és otthonos családi nyaraló Siófokról vendégszobákkal és vendég fürdőszobákkal Modern és otthonos családi nyaraló Siófokról vendégszobákkal és vendég fürdőszobákkal
A Lima Design nem kizárólag Budapesten és az agglomerációban található megrendelők igényeit teljesíti. Az ország számos pontján fut párhuzamosan több projektjük is. Cikkünkben egy siófoki nyaraló vendégszobákkal kiegészülő modern otthonos terveit mutatjuk be.
2016. ápr 17.
Szerethető minimál lakberendezés egy soproni családi házban Lima Design stílusban Szerethető minimál lakberendezés egy soproni családi házban Lima Design stílusban
Hogyan lehet egy minimál stílusú lakás otthonos, barátságos és elegáns is egyben? A Lima Design tervezői e szempontokat szem előtt tartva tervezték meg ezt a soproni családi házat.
2015. dec 29.
Budapesti családi ház izgalmas rusztikus lakberendezéssel Budapesti családi ház izgalmas rusztikus lakberendezéssel
A Lima Design belsőépítészeti és lakberendezési koncepcióterveinek eddig a modern és letisztult változataiból mutattunk. Mai cikkünkben egy rusztikus és mégis modern elemekkel fűszerezett budapesti családi ház terveibe pillanthatunk bele.
2015. nov 19.
Egyszintes álomotthon szaunával és színes gyerekszobákkal Egyszintes álomotthon szaunával és színes gyerekszobákkal
A fiatal házaspár a most épülő, egyszintes házuk belső tereinek megtervezésével és a lakberendezéssel a Lima Design-t bízta meg. A Lima, ahogyan mindig, most is tökéletesen ráhangolódott a megrendelők igényeire, és ismét kreatív megoldásokban gondolkodott.
2015. júl 08.
Modern tengerparti nyaraló színes hálószobákkal és fürdőszobákkal Modern tengerparti nyaraló színes hálószobákkal és fürdőszobákkal
A Lima Design tervezői egy közvetlen tengerparti nyaraló átalakítására és berendezésére kaptak megbízást. Az eredmény pazar, minden részletében tökéletes rezidencia lett.
2015. máj 25.
A víz tisztasága és nyugodt hullámzása inspirálta a balatoni ház belsőépítészeit A víz tisztasága és nyugodt hullámzása inspirálta a balatoni ház belsőépítészeit
A tulajdonos fiatal német házaspár a Lima Design belsőépítészeti irodát kérte fel fonyódi nyaralójuk megtervezésére. Nemcsak a lakberendezés, hanem a teljes épület belső kialakítása volt a feladatuk. Az iroda több, mint 15 éves tapasztalattal a háta mögött ismét magas színvonalú munkát végzett.
2015. ápr 17.
Polgári lakás falai közt elegáns urbánus minimál Polgári lakás falai közt elegáns urbánus minimál
Lakásbemutatónk képei láttán eszünkbe sem jutna, hogy ezek a belváros szívének egyik, a századfordulón épült patinás házának lakásában készültek. A valaha volt polgári otthon ugyanis a 21. század modern letisztult formavilágának jegyében született újjá.
2012. nov 13.
Da Mario étterem csinos belső finom ételek Da Mario étterem csinos belső finom ételek
Három különböző külső, három eltérő természet, de egy életérzés. Három fiatal fiú Olaszország déli részéről, akik bejárták a világot, tizenévesen a legaljáról kezdték karrierjüket építeni a gasztronómia világában, s végül a Trattoria Pomo D’Oro hozta össze őket.
2012. okt 15.
Design iroda egy titokzatos londoni házban Design iroda egy titokzatos londoni házban
A Lima Europe tervezői Londonba kaptak meghívást, hogy egy professzionális digitális fogászati röntgenképeket készítő rendelő egyedi belső terveit és kialakítását készítsék el.
2012. okt 09.
Reckitt Benckiser Creative Office - Tervező: Lima Belsőépítész Stúdió Reckitt Benckiser Creative Office - Tervező: Lima Belsőépítész Stúdió
A Reckitt Benckiser multinacionális cég felkeresésére terveztük meg a közép-kelet európai központjukat. Az iroda a múltjáról és építészetéről híres Dorottya Udvarban található.
2012. aug 28.
DeePee az exkluzív malacpersely DeePee az exkluzív malacpersely
Alig akad olyan ember a világban, akinek ne lett volna életének valamely korszakában egy kincset érő perselye. Egy persely, amely önmaga klasszikusságát tekintve csakis malacformájú lehet. De kit dobna fel manapság egy rózsaszín malacpersely?
2012. aug 16.
Segítség lakásfelújításhoz Új topic a Lakberendezés tanácsadás rovatban Segítség lakásfelújításhoz Új topic a Lakberendezés tanácsadás rovatban
Madosfalvi Zoltán vagyok, a LIMA Europe Kft. tulajdonosa és műszaki vezetője. Immár 12 éve dolgozom belsőépítészként és generálkivitelezőként. Számos családi ház, lakás, iroda és közösségi tér kialakítása fűződik a nevemhez.
2010. júl 20.

Ahol még megtalálsz

Tervezők, lakberendezők, Belsőépítészek, Bútortervezők, Lakberendezők, Látványtervezés, Styling