Farrow & Ball tradicionális angol festék és tapéta bemutatóterem

FAB Color Hungary Kft. a Farrow & Ball forgalmazója. Gyönyörű, egyedi tapétákat, valamint páratlan minőségű és színmélységű festékeket kínálunk a tökéletes enteriőr megalkotásához és régi felületek újjávarázsolásához.

Elérhetőség

Web: www.fabcolor.hu
Cím: 1055 Budapest, Szalay u. 4. Térképen
Telefon: 06 (20) 333-7979
Mobil: 06 (20) 333-7979
Email: info@fabcolor.hu

Házhoz szállítás: van

Rólunk

Festékeink színmélysége és szépsége párját ritkító. Minőségi színezőanyagokat és gyantát használunk, nem pedig alacsony minőségű „kitöltőanyagot”, ezáltal színeink mélyek és ragyogóak, amit gyakran „Farrow & Ball-hatásként” emlegetnek. Sok más gyártótól eltérően, mi kizárólag a természetben előforduló színezőanyagokat használunk fel, például a legtisztább umbraföldet, amelyhez természetes hozzávalókat adunk, mint például mészkő, gitt, lenolaj és kaolin.

A Farrow & Ball festett tapéták egyedülállóak abban a tekintetben, hogy saját, környezetbarát vízbázisú festékeinket és hagyományos gyártási technológiánkat alkalmazzuk. Valamennyi mintás tapétánkat tömbnyomással állítjuk elő, a csíkozottak pedig vályúnyomással. A tapéták megrendelésre készülnek Dorsetben található gyárunkban, amely 1946-os megalapítása óta vállalatunk központja. 

Cikkeink

Új környezetbarát kézműves tapéták a Farrow & Ball kínálatában Új környezetbarát kézműves tapéták a Farrow & Ball kínálatában
Saját festékeinkkel és a hagyományos nyomtatási módszereinkkel készített kézműves tapétáink, a botanikai formavilág gazdag textúrájú mintázatai lenyűgözően eredetiek.
2017. okt 22.
Fessünk beltérben és kültéren a Farrow and Ball 2017-es trendszíneivel! Fessünk beltérben és kültéren a Farrow and Ball 2017-es trendszíneivel!
A tavaszi lakásfelújításhoz, beltéri és kültéri festési munkálatokhoz ajánlunk négy trendi színt a Farrow & Ball környezetbarát festékeiből.
2017. ápr 19.
A 40-es évek évek ihlették a Farrow & Ball születésnapi tapétáit A 40-es évek évek ihlették a Farrow & Ball születésnapi tapétáit
2016 fontos év a Farrow & Ball életében, mert ebben az évben ünnepeljük a cég alapításának 70. évfordulóját. Erre az alkalomra a ’40-es évek által ihletett tapétakollekciót alkottak meg a cég dizájnerei, korabeli mintákból kiindulva.
2016. szept 28.
Új színek a Farrow & Ball festék- és tapétamanufaktúra palettáján Új színek a Farrow & Ball festék- és tapétamanufaktúra palettáján
Az idén 70 éves fennállását ünneplő Farrow & Ball angol festék- és tapétamanufaktúra bemutatta 2016-os tavaszi, 9 új színt tartalmazó kollekcióját. Valamennyi új színárnyalat gondos mérnöki munka, aprólékos tervezés és kísérletezés eredménye.
2016. márc 22.
Fess könnyedén a Farrow & Ball színes kültéri festékekkel Fess könnyedén a Farrow & Ball színes kültéri festékekkel
Itt a jó idő és egyre többet vagyunk a szabadban. Legyen az egy tágas kert, egy apró terasz, vagy egy kis balkon, a Farrow & Ball kültéri festékekkel újjá varázsolhatjuk, felfrissíthetjük...
2014. máj 12.
Új színek a Farrow and Ball festőpalettáján Új színek a Farrow and Ball festőpalettáján
Kilenc új színnel bővült a Farrow and Ball angol festék- és tapétagyártó színpalettája. A színeket nemcsak falra, hanem bútorokra, fémre, fára is kenheted így egységes, és egymást kitűnően kiegészítő enteriőrt alakíthatsz ki.
2013. szept 26.
Farrow & Ball angol festék és tapéta - ragyogó színek és minták Farrow & Ball angol festék és tapéta - ragyogó színek és minták
A Farrow&Ball természetes festék- és tapétagyártó manufaktúra szemléletmódja sokunk számára lehet példaértékű manapság, amikor minden eddiginél jobban kell figyelnünk a környezet, a természet megóvására, valamint egészségünk megőrzésére. Minderről Szakos Andrea lakberendező, a FAB Color Hungary – a Farrow&Ball magyarországi hivatalos forgalmazójának – egyik tulajdonosa fejti ki gondolatait.
2012. szept 04.

Ahol még megtalálsz

Burkolatok, Exkluzív burkolat, Falburkolat, Farrow and Ball tapéta, Kézműves tapéta, Környezetbarát tapéta, Tapéták

Festék, Beltéri falfesték, Fa festék, Farrow and Ball festék, Fém festék, Festő ecset, Festőhenger, Kültéri falfesték, Mészfesték, Padlófesték

Lakásdekoráció, Dekorációs boltok, Díszítő falfestés, Exkluzív dekoráció