Decor Floor Kft. - Burkolat forgalmazás

A Decor Floor Kft. megalakulásakor kitűzött céljaint elérve, napjaink egyik meghatározó közületi burkolóanyag kereskedelmi cégévé nőtte ki magát hazánkban és a szűkebb régióban egyaránt.

Elérhetőség:

Cím: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 92/g. Térképen
Telefon: +36 1 246 3411

Vásárlóink azok a beruházók, generálkivitelezők, akiknek fontos, hogy magas színvonalú burkolóanyagokat és szolgáltatást kapjanak. Munkánk nem merül ki a burkolatok értékesítésében, projektjeinket a tervezés fázisától végig követjük műszaki háttértámogatást nyújtva, a kivitelezésen át a használatba vételen túl az üzemeltetés időszaka alatt is.

Tervezési szinten tanácsokkal szolgálunk az építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek és a beruházóknak az anyagok kiválasztásban, elsődleges figyelemmel a használat során felmerülő problémák kivédésére. A megrendelő elképzeléseit ismerve egyedi, új anyagokkal tesszük naprakészebbé kínálatunkat. Célunk, hogy folyamatos párbeszédet folytatva ügyfeleinkkel, megkeressük számukra a műszakilag és a megjelenés szempontjából a legmegfelelőbb valamint a legjobb ár/érték arányú burkolóanyagot.

Galéria