Egzotikus keleti kilim szőnyegek

Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni.

Elérhetőség:

Web: http://www.kilim.hu
Cím: 1056 Budapest, Irányi u. 5. Térképen
Telefon: 06 1 337 1192
Mobil: 06 30 3953583
kilim@t-online.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A KILIM-ek szőtt, csomózás nélkül készült szőnyegek és nomád használati tárgyak Közép- és Kisázsiából, a Kaukázusból és Észak-Afrikából. Ezek a nomád életformával kapcsolatos textilek különböző kultúrákban is megtalálhatók, mindenhol, ahol a szövés technikáját ismerték. Ez a hely egy múzeum, egy galéria és egy üzlet keveréke, hogy lehetővé tegye a kilimeket megismerni, megszeretni és megvenni.

Vidéki üzletünk:8229 Csopak, Kossuth utca 82.
Nyitva: Csak nyáron, minden nap 10-13h 16-20h

Tel.: 06 30 3953583

Galéria

Cikkeink

Kilim a nomád szőnyeg

Kilim a nomád szőnyeg

Van egy különös hangulatú, varázslatos hely az Irányi utcában, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni, és ahol nem lehet fél óránál kevesebbet eltölteni. A KILIM-ek szőtt, csomózás nélkül készült szőnyegek és nomád használati tárgyak Közép- és Kisázsiából, a Kaukázusból és Észak-Afrikából.
Kilim szőnyeg az enteriőrben

Kilim szőnyeg az enteriőrben

Aki valaha vitt már otthonába kilim szőnyeget, az részese lehetett annak a csodának, amint a szőnyege életre kelt és megváltoztatta a szoba, a lakás hangulatát. Mintha egy új taggal bővült volna a család.