Kályha és kandalló építés - Nagy Zoltán kályhatervező

Kályha, cserépkályha tervezése, építése elsősorban külső levegő ellátással a ház légterétől független, zárt és minősített, környezetbarát biotűztérrel.

Elérhetőség:

Weboldalunk: http://kalyha.hu

Mobil: +36 30 269 9112
kalyha@kalyha.hu

Nagy Zoltán vagyok és a Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem informatikus mérnökként. 14 évig dolgoztam műszaki területen, majd váltottam, hogy mérnöki képességeim mellett a kétkezi kreativitásomat is kiélhessem. Ezt a kombinációt a cserépkályhás szakmában találtam meg.

Szenvedélyem a legmagasabb műszaki színvonalú cserépkályhák építése. Munkám során ötvözöm a legkorszerűbb tervezési és építési technológiákat, anyagokat, a hazai, és a legtöbbet bizonyított alpesi cserépkályha-építési hagyományokkal. Az általam épített kályhák a legkifinomultabb műszaki és tulajdonosi elvárásoknak is megfelelnek, akár passzívházak elsődleges fűtéseként is megépíthetőek.

 

Kérem, olvassa végig a weboldalamat, és tudja meg, hogy miben mások az általam épített kályhák. Végül, ha mindez megnyerte tetszését, és Ön is szeretne az otthonába egy minden szempontból az Ön igényei alapján testre szabott, kiváló kályhát, kérjen tőlem személyes helyszíni konzultáción kialakított árajánlatot!

Szolgáltatásaim:

- Kályha, cserépkályha tervezése, építése elsősorban külső levegő ellátással, a ház légterétől független, zárt és minősített, környezetbarát biotűztérrel - akár passzívház optimális fűtési megoldásaként
- Hőtárolós kandalló tervezése, építése, gyártói képviselet
- Konzultáció és tanácsadás fatüzelésű fűtéssel kapcsolatos döntések meghozatala előtt
Tervezőiroda: 1149 Budapest, Róna u. 120-122.

Galéria