Greenbo kaspó. Balkonra vele! A Greenbo kaspó egyedülálló módon ötvözi a hagyományos balkonládák funkcióját, a dizájnt és a praktikumot. A Greenbo kaspót csak rá kell helyezned a korlátra, és már gyönyörködhetsz is kedvenc növényeidben!

A Greenbo cserép alkalmas bármilyen típusú és alakú korláthoz , legyen az kör, négyzet, egyenes, vagy görbe.Az egyedi tervezésű illeszkedő felület és a Greenbo cserép formatervéből adódó kiegyensúlyozottság,alkalmassá teszi minden régi és új tervezésű korlát meglovagolására, melynek szélessége nem haladja meg a 8.5cm-t. Egyszerűen csak helyezze a korlátra és élvezze az egyedi design-ból adódó illeszkedést és stabilitást!Soha nem volt könnyebb a növénytartás a városi környezetben, bármilyen típusú és fajtájú növényt ültethetünk bele azok közül amiket a hagyományos balkonládákba is ajánlanak.A növények gyökerei a tápanyagban gazdag föld irányába növekednek.Ültethetünk bele egy, vagy akár több növényt is, ahogy a palánták növekednek a gyökerek utat találnak a Greenbo cserép két oldalán.A Greenbo cserép lábain található két vízelvezető tálca, melyek egyetlen mozdulattal lepattinthatók és visszahelyezhetők.Ezek a kis tálcák is úgy lettek megtervezve, hogy a belső oldaluk nyitott, így lehetőséget biztosít a felesleges víz elpárolgására, minimumra csökkentve ezzel a lerakódások és a korrózió kialakulásának esélyét.Ennek egy másik fontos funkciója, hogy itt tudjuk ellenőrizni a megfelelő vízmennyiséget.A Greenbo cserép a legmagasabb igényeket is kielégítő műanyagból készül a fokozott tartósság érdekében, ütés és törésálló.A Greenbo cserép anyagát alkotó műanyag tartalmaz továbbá speciális UV-védő összetevőket, melyek biztosítják a szín és az anyag hosszútávú védelmét.100%-ig időjárásálló!

- See more at: http://www.classhome.hu/Novenytartok/Greenbo-kaspo-BEVEZET%C5%90-ARON-CSAK-NEHANY-NAPIG.html#sthash.xFBXGtJx.dpu

Greenbo kaspó

Greenbo kaspó tervezői

A tervező  csapat

Nincsenek többé karcolások, rozsdafoltok és egyéb a rögzítők által okozott sérülések a korláton! A Greenbo kaspót csak rá kell helyezned a korlátra, és már gyönyörködhetsz is kedvenc növényeidben! 
A kaspó egyedülálló módon ötvözi a hagyományos balkonládák funkcióját, a dizájnt és a praktikumot. Most egyszerűen, színesen, kifinomultan, Red Dot design díjas növénytartóval díszítheti környezetét! A Greenbo cserép alkalmas bármilyen típusú és alakú korláthoz, legyen az kör, négyzet, egyenes, vagy görbe. Illik minden 8,5 cm -nél kisebb átmérőjű korlátra. Magas minőségű polipropilénből készül, ezért ütés és törésálló. Speciális UV összetevőt tartalmaz, amely megvédi a nap és az időjárás hatásaitól, megőrizve az eredeti színét. Rendelkezik két tisztítható, levehető vízgyűjtő tálkával a könnyebb kezelhetőség miatt.

Greenbo kaspó teraszra

Greenbo kaspó bármilyen korlátra

A város közepén, egy tenyérnyi erkélyen is lehet virágoskerted. Ráadásul nem kell fúrnod-faragnod, hogy a hagyományos kínai egyen-balkonláda stabilitását biztosítsd, ugyanis a furcsa formájú Greenbo cserepek stabilan kapaszkodnak a korlátba. A gyökerek könnyen alkalmazkodnak a “kétlábú” cserép formájához. A népszerű muskátli, a kezdőknek ajánlott, kis igényű cickafark vagy a mézédes illatot árasztó ternye megél a 30 cm magas, 29 cm átmérőjű cserépben. A különleges forma miatt akár különböző vízigényű virágfajták is egybe ültethetők.

Az alábbi színek közül lehet választani:

- Narancs
- Fekete
- Piros
- Bézs
- Fehér
- Világoskék
- Kiwi zöld
- Szürke

Greenbo kaspó több színben

Greenbo kaspó design virágtartó

Greenbo kaspó webshopból

A Greenbo megvásárolható most ingyenes kiszállítással
a ClassHome webáruházban!

www.classhome.hu

 Telefon: 06 30 466 90 24ClassHome logo