Ebben a válogatásban 21 zen ihletésű fürdőszobát mutatunk, amit áthat a nyugalom és a modern design egysége. Egy ilyen fürdőszoba kialakítását egészen más elvek vezérlik. Az elegancián túl fontos szempont, hogy minden fürdő legyen egyben egy szentély is, ami valóban egy menedékhely a mindennapok nyüzsgésében. Itt a letisztult vonalakat és a minimalista esztétikát olyan természetes elemek lágyítják, mint a kő, a fa, a bambusz és az áramló víz  megnyugtató egysége. 

Bambusz a fürdőszobában

A vaskos bambusz szárakkal érdekes dekorációt hozhatunk létre, ami hozzájárul az ázsiai hangulathoz. Ráadásul a párát is jól bírja. Élő bambuszt is behozhatunk a térbe abban az esetben ha van természetes fény. 

Modern fürdőszoba design

A mosdópult alatti fehér kavics elegáns és dekoratív részlet. Led fényekkel szépen kiemelhető. 

Valódi bambusz burkolat

A bambusz akár a falfelületeket is takarhatja nem kivétel ez alól a mennyezet sem. A megjelenése hihetetlenül egyedi. Használata akkor javasolt, ha a lakás teljes koncepciójába is jól illik. 

Kavicson lehet lépkedni a fürdőben

Bambusz árnyékoló a fürdőszobában

A faburkolatokat szépen egészíti ki a trópusi fa alapanyagú reluxa, vagy roletta. Hátrányuk, hogy teljes fényzárást nem adnak, viszont tökéletesen otthonos hangulatot csempésznek a fürdőbe. 

Mennyezet burkolás fürdőszobában

Kőszikla a fürdőszobában

Egy fürdőszoba, ami a belső udvarra néz. Itt indokolt lehet egy ilyen szép szikla elhelyezése. A súlya nagy, de fantasztikus látványelem. 

Natúr és barna színek és sok napfény

Látványos még a burkolatok kombinációja, ahogyan a fa és a kő váltakozik. Egyes területeken járhatunk a kavicsokon is. Ez egy különleges, természetközeli élmény. 

Természetes anyagú fürdőszoba szőnyeg

A natúr berendezéshez hozzájárulhatnak a természetes anyagú, nedvességnek is ellenálló beltéri szőnyegek. 

Japandi fürdőszoba

A zenhez az egyszerűség, a rend és az egység is hozzátartozik. A külső helyett a belső eseményekre való odafigyelés. Ez a design ezt a ráhangolódást segíti. 

Bambusz térelválasztó

Jó ötlet a bambusz szálak térelválasztóként való alkalmazása. 

Zen fürdőszoba bronz árnyalatokkal

Modern fürdőszobák, ahol a vörösréz színek kaptak hangsúlyt. 

Szabadon álló kád zen fürdőszobában

Minimál zen fürdőszoba

Modern zen fürdőszobák, ahol a nyugalom és az elegancia kapja  a fő hangsúlyt. A dupla mosdós fürdőn kívül feltűnik egy tripla mosdós változat is. 

Dobogó a mosdó előtt

Tripla mosdós fürdőszoba

Japán hangulatú fürdőszoba

Kő mosdópult

Egyedi mosdók esetében, bár jóval költségesebb, faragott egyedi méretre készült mosdópultot is rendelhetünk kőmosdókkal. 

Ázsiai fürdőszoba

Igazi ázsiai hangulat jellegzetes tolóajtókkal, a teljes intimitás jegyében, ahol akár meditálhatunk is. 

Osztott tolóajtós fürdőszoba ajtó

Reméljük tetszett ez a válogatás és sikerült egy kicsit a zen hangulat jellegzetességeit felvillantanunk. Természetesen a zen minden más helyiségben és a kertünkben is vezértő elv lehet.