Palatinus Fürdőszobaszalonok

Siko Walk-in zuhanyfal easy clean, 8 mm 1170x2000

Termék kód: SIKO-WI120


A Walk in zuhanyfal nevét arról kapta, hogy mindössze egy oldalon határolja üveg, ezért könnyedén átsétálhatunk egyik oldaláról a másikra. Egyetlen profilba illesztett üvegfala 8 mm-es edzett üvegből készül, emellett még egy állítható rögzítőkarból áll.
A formatervezett zuhanyfal diszkrét megjelenése miatt hagyja érvényesülni a fürdőszoba többi elemét, optikailag nagyobbnak mutatja a teret, ugyanakkor exkluzív megjelenést biztosít a fürdőnek. Nem tartalmaz egyetlen olyan elemet sem, amelyen lerakódna a vízkő, vagy a szappanmaradék.

A Walk in üvegét Easyclean felületkezeléssel látják el, melynek előnye, hogy minimalizálja a vízkőlerakódást, ezért nagyon könnyen tisztítható, akár egy tisztítókendővel letörölhető. 200 cm magas és ötféle szélességű üveggel választható: 77/ 87/ 97/ 107/ 117 cm. Rögzítőkarja egyenesen és állítható csatlakozásának köszönhetően szögben is elhelyezhető. Hossza is lerövidíthető. Üvegfal, 1 db rögzítőkar, oldalsó profil és alsó szegélyléc tartozik hozzá. További tartókar is rendelhető hozzá.

Méret: 1170x2000 mm cm

Hasonló termékek