Okosotthonbolt.hu

Shelly Plug S WiFi-s mini okoskonnektor, fogyasztásmérővel (12A / 2500W)

Szín: Fehér

Termék kód: OO23


Plug S WiFi-s mini okoskonnektor, fogyasztásmérővel (12A / 2500W)

A Shelly Plug S az egyik legkisebb méretű, Wi-Fi-s okoskonnektor. Annyira kicsi, hogy szinte észre sem fogod venni, amint bedugod a konnektorba. Kis méretének köszönhetően akár egymás melletti konnektorokba is be lehet egy-egy Shelly Plug S-t dugni. Mivel ez egy Plug&Play termék, azaz üzembe helyezése igen egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe: csak be kell dugni egy konnektor-aljzatba és párosítani kell a Shelly Cloud ingyenes okostelefon app-pal, és a párosítást követően már használhatod is.

Kis mérete ellenére akár max. 2500W teljesítményű fogyasztók is vezérelhetőek vele, valamint beépített fogyasztásmérője segítségével követhetjük vele a vezérelt elektromos fogyasztók áramfelvételét, fogyasztását is!

A mobiltelefon app-pal való párosítás és egyben a WiFi router-re való felkapcsolást követően a távolból is látod majd a konnektor állapotát, ki/bekapcsolhatod a konnektort (és a rá csatlakoztatott elektromos eszközöket), és számos időzítés is a rendelkezésedre áll. A legkülönbözőbb elektromos eszközöket vezérelheted vele, akár egy konnektoros állólámpát is vezérelhetsz vele akár otthon-szimulációs üzemmódban is, hogy a külvilág minden este azt lássa, otthon vagy.

Terméktulajdonságok:

  • Az ingyenes gyári Shelly Cloud mobiltelefon app-pal (elérhető iOS-re és Android-ra) vezérelhetjük telefonról vagy tabletről;
  • A beépített WiFi segítségével az otthoni/irodai WiFi hálózatra kapcsolódik, és ezen keresztül érhetjük el az interneten át akár távolról is;
  • A fogyasztásmérőjével mérhetjük az áramfogyasztást, és az intelligens időzítéssel pénzt spórolhatunk;
  • Időzítő funkció;
  • Gyermekvédelem;
  • Beépített biztonsági védelem:
    • Belső hőmérője védi a túlmelegedés ellen, esetleges túlmelegedés esetén lekapcsolja a konnektort;
    • A fogyasztásmérő pedig érzékeli, ha a megadottnál nagyobb teljesítényű fogyasztást érzékel, és lekapcsolja az eszközt

Hasonló termékek