Avachter Interior Design - Vachter Andrea belsőépítész

10 éve foglalkozom lakások, bárok, kávézók, szállodák, irodák és egyéb belső terek tervezésével és kivitelezésével.

Elérhetőség:

Weboldalunk: https://www.avachter.com

Mobil: +36 70 604 3774
vachter.andrea@gmail.com

2010-ben alapítottam első vállalkozásomat, amely elsősorban még vállalatok iroda tereire és kiállítási standjainak tervezésére fókuszált. Nagyon hamar éreztem, hogy valódi kreativitásomat a lakások, szállás- és vendéglátó helyek tervezésében tudom igazán kibontakoztatni, mert fontos számomra, hogy a funkcionalitás mellett olyan enteriőröket tervezzek, amelyek valódi élettérként jelennek meg az emberek hétköznapjaiban, feltöltődést, kikapcsolódást és harmóniát teremtve.

Szeretem az érzést, ahogy a téralakítás során az ügyfeleim személyes világa beköltözik a térbe, és valami olyat alkotunk így közösen, amely a mindennapjaik elválaszthatatlan része lesz. A sok éves kivitelezési tapasztalatnak köszönhetően már a tervezés első lépéseitől kezdve nagy hangsúlyt kap a funkció és a megvalósíthatóság, valamint az, hogy minden bútor elérhető, beszerezhető és ügyfeleim igényeire és költségkeretére szabott legyen. Mindenféle stílusban szívesen tervezek, a klasszikustól a minimálig, de elsősorban a modern, loft, bohém, indusztriális és skandináv stílusok, valamint azok keveredése, ami dominál a terveimben.

Szeretem a természetközeli anyagokat, és az olyan színeket, formákat és részleteket, amelyek megadják az utolsó csepp fűszert a harmóniához. Ügyféligényektől függően rendelkezésre állok a kivitelezési munkák során mint tanácsadó, vagy mint projektmenedzser, illetve megállapodástól függően a beszerzésekben is igyekszem segíteni ügyfeleimet.

Avachter Interior Design az Instagramon

Címkék: belsőépítészeti tervezés, lakberendezés, projektmenedzsment

Galéria