Bányai Bútorok - Konyhabútor, fürdőszoba bútor, corian

Egyedi tervezésű modern és rusztikus konyhabútorok, elegáns fürdőszoba bútorok látványtervekkel, Corian konyhai és fürdőszobai megoldások.

Elérhetőség:

Web: http://www.banyaibutorok.hu/hu/
Cím: 2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 20/a Térképen
Telefon: + 36 26 330341
banyai@bbmobel.com

Konyhabútor: A Bányai® márka összeforrt az egyéni és exkluzív konyhabútorral, ami a legapróbb részletében is a legjobb minőséget képviseli. A bemutatott összeállítások lehetőségek csupán, tükrözni kívánják a bő elemválasztékunk adta lehetőségeket. Célunk, hogy széles frontválasztékunkból mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő darabot. Tervezőink segítségével így Ön egy személyre szabott, méretre készített Bányai® konyhabútor tulajdonosa lesz.

Fürdőszoba bútor: A Bányai® fürdőszobabútorok sajátossága, hogy Ön az adott bútorcsalád lehetőségeit kihasználva megalkothatja személyre szabott Bányai® fürdőszobabútorát. Így a helyiség igényeihez maximálisan igazodó bútor a legjobb tudása szerint szolgálja Önt, kedves használó.

Corian: Eredetiség, tartósság, formai szabadság. A Bányai Bútorok üzemében több mint húsz éve foglalkozunk Corian feldolgozással. A hosszú évek tapasztalata, és a folyamatos technológiai fejlesztések garantálják a minőséget. Legjobb tudásunk szerint, a legjobbat ajánljuk Önnek.

Konyhagépeit is megvásárolhatja nálunk. Személyre szabott tanácsokkal segíjük Önt, a legideálisabb megoldás kiválasztásában. Választékunk: Miele, AEG, Elektrolux, Whirlpool, Küppersbusch, Bosh, Siemens, Bauknecht

 

Galéria

Cikkeink

Praktikus fürdőszoba bútor megoldás

Praktikus fürdőszoba bútor megoldás

A Bányai Bútorok által tervezett Picante II fürdőszoba bútor számos elemből összeállítható, létezik szimpla és dupla mosdós változatban is.