Békás Épker & Logistic - Építőanyag kereskedelem és szállítás

Építőanyag kereskedésünk több évtizede áll kivitelezők, magánépítkezők, lakásfelújítók rendelkezésére.

Elérhetőség:

Web: https://lakberinfo.hu/cegkatalogus/ceg/bekas-epker-logistic-epitoanyag-kereskedelem-es-szallitas/
Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 409. Térképen
Telefon: +36 1 240 33 76
Mobil: +36 30 503 6820
bekasepker@gmail.com


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Weboldalaink: 

www.bekasepker.hu

www.bekaslogistic.hu

Békás Épker & Logistic

A Békás Épker Budapest egyik legismertebb és legnagyobb építőanyag-kereskedéseként immáron több évtizedes töretlen működéssel biztosítja minden visszajáró- és új ügyfelének a maximális megbízhatóságot és a versenyképes árakat. A kizárólag minőségi termékek forgalmazása mellett itt garantáltan folyamatosan megújuló, rendkívül széles raktárkészlet és vásárlóközpontú szemléletmód várja az ügyfeleket.

Akár kisebb felújítási munkálatokról, akár komplett ingatlanok kivitelezéséről van szó, nálunk a magánszemélyek, a vállalkozások, sőt akár még a generálkivitelezők is megtalálják számításaikat, hiszen az óriási termékkínálat lefed minden termékcsoportot, ami ilyen esetekben csak szóba jöhet.

Ennek megfelelően az alapozástól és a falazástól kezdve, a szigetelésen és a födémen át a tetőszerkezethez szükséges építőanyagokig bezárólag minden megtalálható kínálatunkban, méghozzá versenyképes árakon, ismert gyártóktól, akár nagy mennyiségben is, Budapesten és vonzáskörzetében házhozszállítással.

Vállalkozásunk életében jelentős előrelépés volt, amikor 2018-ban Békás Logistic név alatt új stratégiai üzletágat indítottunk, amit kifejezetten az ömlesztett termékek forgalmazására, illetve szállítására álmodtunk meg. Alapelveink ebben a szegmensben sem változtak: szeretnénk a legjobb minőséget kínálni ügyfeleinknek, méghozzá versenyképes árakon és rövid határidőkkel.

A Békás Logistic neve alatt a megbízható bányaforrások jóvoltából a legjobb minőségben tudunk ömlesztett anyagokat szállítani magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt, így a homoktól és a sódertől kezdve, a murván és az andeziten át, a termőföldig és a darált betonig bezárólag minden elérhető a legkülönfélébb méretkategóriában.

A vállalkozás másik nagy ütőkártyáját az óriási géppark jelenti, aminek részeként nemcsak a házhozszállításban, hanem a tereprendezésben, a rakodásban vagy az ömlesztett anyagok elterítésében és bedolgozásában is segíthetünk. Mindehhez ráadásul piacvezető árak, szakmai tanácsadás, ésszerű keretek között pedig szinte korlátlan mennyiség várja a vásárlókat.

Mind a Békás Épker, mind a Békás Logistic tekintetében igaz állítás, hogy szembemegyünk a multinacionális cégekre jellemző szemléletmóddal, vagyis minden egyes vásárló gyors, rugalmas, barátságos és szakértő kiszolgálásban, illetve hangnemben részesül, miközben nagyobb tételű rendelés esetén természetesen egyedi árajánlat is készíthető.

Ha felkeltettük a figyelmét, ismerkedjen meg alaposabban szolgáltatásainkkal és termékeinkkel weboldalainkon, és vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén még ma!

Galéria

Cikkeink

Hová és milyen murvát válasszunk?

Hová és milyen murvát válasszunk?

A murva az egyik, ha nem a legszebb díszítőkőzet, mely kitűnő választás abban az esetben, ha szeretnénk esztétikus megjelenést varázsolni a kertünknek.