Bóna Mónika lakberendező

Lakberendezői munkám a kreatív tervezésen túl egy komplex szolgáltatás, legyen az lakás, családi ház, üzlethelyiség, iroda, befektetési célból vásárolt ingatlan belsőépítészeti tervezése.

Elérhetőség:

Web: https://www.bomo.hu

Mobil: +36 30 490 7728
info@bomo.hu

2010 óta foglalkozom belsőépítészettel, lakberendezéssel. Az első években rengeteg időt töltöttem építkezéseken, minden egyes apró csomópont kialakítása érdekelt és szívesen konzultáltam a szakemberekkel. A tervezés legtesthezállóbb része számomra a térszervezés!

A jó arányokkal rendelkező tér már önmagában harmonikus. Fontos számomra a természetes fény, ezért igyekszem figyelembe venni a terek kialakításánál. Személyes konzultáción körvonalazódik a megbízók életstílusa, egyéni szokása, életritmusa, társadalmi szerepük.

Törekszem, hogy a logikusan átgondolt térszervezés egyéni megjelenéssel kapcsolódjon
össze. Szeretem a nagyvonalú és kreatív megoldásokat, de alapvetően a letisztult vonalvezetés áll közel hozzám. Egy komplex tervezési folyamatban a megbízó számára a 3 dimenziós látványtervek és a
műszaki dokumentáció teszi érthetővé az elképzeléseket. Gyakran kapok meghívást szakmai kirándulásokra, előadásokra, ahol lehetőségem van az újdonságokat és a gyártási folyamatokat közelebbről is megismerni.

Minden évben külföldi kiállításokat is látogatok és szívesen szervezem a privát kirándulásaimat inspiráló helyszínekre. Egyre nagyobb szerepet kap az életemben a természeti környezet szeretete és a
természetes anyagok. Az otthonok mellett szívesen veszek részt iroda, étterem, üzlethelyiség vagy szálloda megtervezésében is! Nem zárkózom el a csapatmunkától, sőt, hiszek a jó munkaszervezésben.
Célom, hogy minden egyes munka során egy átfogó koncepció valósuljon meg, melyben a
jó minőségű termékek segítik az időtállóságot!

KOMPLEX LAKBERENDEZÉSI TERVEZÉS:

  • igényfelmérés, kreatív tervezés: koncepciótervek, funkció- és vázlattervek készítése
  • konkrét anyagok, berendezési tárgyak, felületek, színharmóniák összehangolása
  • látványtervek készítése világítási koncepcióval
  • kiviteli tervek készítése
  • egyeztetések a különböző szakági kivitelezőkkel, művezetés

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS:

  • szóbeli konzultáció a helyszínen
  • ingatlanvásárlásnál az új tér berendezési és átalakítási lehetőségeinek felmérése
  • home staging: az eladásra, kiadásra kínált ingatlan vonzóbbá tétele a potenciális vevők számára, ezáltal az ingatlan-értékesítés gyorsabb, eredményesebb

Bóna Mónika Az Év Pályakezdő Lakberendezője 2011 pályázat különdíjasa, a Villeroy & Boch és Trilak jutalmazottja.

Galéria