Chléo Home & Style - Farkas Claudia lakberendező

A Chléo Home & Style teljeskörű lakberendezési szolgáltatásokkal, látványtervezéssel, igény szerint távtervezéssel várja megrendelőit.

Elérhetőség:

Web: https://studiochleo.com
Cím: 9400 Sopron, Várkerület 73. Fszt. 17. Térképen
Mobil: +36 70 33 242 33 vagy +43 664 914 2607
chleohome@gmail.com


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Farkas Claudia vagyok a Chleo Home & Style magyarországi lakberendezési stúdió tulajdonosa, amely szolgáltatások széles skáláját kínálja a belsőépítészeti megoldások koncepcióinak kidolgozásában és azok későbbi megvalósításában.

Közel 15 éves építőipar különböző szegmensében eltöltött idő után és tapasztalattal a hátam mögött lakberendezőként dolgozom. Az általam készített kiviteli terveket felhasználva az építkezéseken is szervesen részt veszek, ahol célom összehangolni a különböző szakágakat, hogy azok a leghatékonyabban tudjanak együtt egy csapatként dolgozni.

Szeretném kiemelni a 34 éve működő varrodánkat, ahol Édesanyám vezetésével együtt a cég profilja közé tartozik a teljeskörű függönyözés, különleges lakástextíliákat felhasználva, komplex helyszíni installációval együtt.

Minden projekt különleges számunkra, mert nincsenek egyforma vásárlói kívánságok és elképzelések az ideális otthonról.  Ezért mindenkihez egyénileg közelítünk. A belső terekben nem csak a részletek újszerűségét és a szép designt helyezzük előtérbe. Tervezéseim során mindig szem előtt tartom az Ügyfeleim kérésén és az aktuális divat és trendirányzaton túl, hogy a tervek megvalósíthatóak/kivitelezhetőek és jól átgondoltak legyenek.

Ezen felül Szolgáltatásaink között szerepel:

- teljeskörű lakberendezési szolgáltatás

- Kiviteli tervek

- 3D fotórealisztikus látványtervezés

- Virtuális bejárások, videók

- Egyedi bútortervek, gyártása, szerelése

Főbb termékeink:

  • Különleges egyedi tapéták

  • Lakástextil - Függönyök, ágysálak, székruhák, Asztali futók, dekorációs párnák

  • Karnisok minden kiegészítővel

  • Fali-Panelek

  • Szőnyegek (Padló, Darab és Projekt szőnyegek)

  • Egyedi hidegburkolatok (Padló, Fali, Munkapultok, Mosdó)Galéria