FEYDOM moduláris kanapék és ülőgarnitúrák

A bútorok iránti igény állandóan változik: az egyre több funkcióval bíró, de küllemében a trendeket követő daraboké a jövő. A Feydom kanapéi a változáshoz való alkalmazkodás jegyében korlátlan szabadságot hoznak az otthonodba.

Elérhetőség:

Cím: 1139 Budapest, Teve utca 18-22. Térképen

Weboldalunk: https://feydom.hu

Mobil: +36 30 297 2730
info@feydom.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Sokszor a kanapé foglalja el a legnagyobb helyet a nappaliban, központi elhelyezkedésével általában meghatározza a belső tér hangulatát, arculatát és annak funkcióját is. Ezért moduláris, átalakítható és kényelmes kanapérendszerek kialakítása lett az elsődleges célunk. Mitől különlegesek a FEYDOM bútorai?

Íme a 4 titok:

  1. ÁTALAKÍTHATÓ. Ne legyen csak egy egyszerű ülőbútor a kanapéd. Amellett, hogy rengeteg helyet spórolsz egy kreatívan variálható bútorral, a változatosság élményét is élvezheted, legyen szó ülőbútorrá, egy- vagy többszemélyes ággyá, vagy karfával munkaállomássá alakított darabról.

  2. MODULÁRIS. Néhány alapelemmel fotelágy, extra modulok hozzáadásával a nappaliba illő kanapé kényelmét élvezhetitek. De a bővítési lehetőségek itt nem állnak meg: akár sokszemélyes társalgósarokba illő bútort is kialakíthatsz az elemek nyújtotta sokoldalúságnak hála.

  3. STÍLUSOS. A szín- és anyagvariációk bősége is fokozza a sokrétűséget. Válogass össze különböző textúrájú kanapémodulokat vagy eltérő színű párnákat, ergonomikus plusz karfát – a döntés a tiéd.

  4. CSERÉLHETŐ. Akár egy kósza folt, akár az évszakváltás miatt szeretnéd új köntösbe bújtatni a bútorod, a cserélhető huzattal könnyedén megteheted, sőt ki is moshatod a régi kárpitot. Garantált a teljes megújulás.

Facebook oldalunk: www.facebook.com/feydomhu

 

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink