Interior Design Academy - Online lakberendező tanfolyam

Építse fal lakberendezői karrierjét egy világszerte elismert akkreditációval és Önre szabott tanfolyamokkal! Szerezze meg azt a tudást és gondolkodásmódot amelyre szüksége lesz a munkája során!

Elérhetőség:

Web: https://id-ac.co.uk/hu/

Mobil: +44 (0) 8002461440
admin@id-ac.co.uk

Online bolt:

Online oktatás vagy kombinált In-Studio órák

Minden tanfolyamunk teljes mértékben akkreditált a nemzetközileg elismert CPD csoport által és úgy lettek tervezve, hogy segítsenek Önnek a portfóliójába illeszthető projektek bemutatásában.

Minden tanfolyamunk esetében lehetősége van arra, hogy a modulokat teljes mértékben online, de rendszeres személyes oktatással végezze el Zoomon keresztül az általa kiválasztott nyelven.

Ha az Egyesült Királyságban él, használja ki a New Forest-i stúdiónk előnyeit, amely a New Forest (Hampshire) egyedülálló szépségének teljes körű megtapasztalását kínálja, valamint tapasztalt lakberendezőkkel dolgozhat 3 teljes napot.

Tanfolyamaink:

Belsőépítészeti alaptanfolyamaink
Teljes körű alap lakberendezési tanfolyam a belsőépítészeti alapelvek és gondolkodásmód mélyreható megértéséhez, ahhoz, hogy saját belsőépítészeti vállalkozást alapíthasson. Jelentkezzen be még ma, és legyen okleveles lakberendező egy év alatt!

Home Staging tanfolyam 
Tanulmányozza a lakásrendezést professzionális szinten, és tanulja meg, hogyan lehet egy otthont a lehető legtöbb potenciális vevő számára vonzóvá tenni, ezáltal lehetővé téve az ingatlan gyors eladását, miközben maximalizálja a kért árat.

Konyha, Fürdőszoba és hálószoba tanfolyam
Lépésről lépésre történő speciális belsőépítészeti tanfolyam a konyha, a hálószoba és a fürdőszoba tervezése számára. Tervezzen konyhák, hálószobákat és fürdőszobákat gyakorlatias módon a Belsőépítészeti Akadémia hitelesített online képzésével.

 

Galéria

Cikkeink

Lakberendezés a virtuális valóságban

Lakberendezés a virtuális valóságban

A virtuális valóság napjaink egyik leggyorsabban fejlődő technológiája. Számtalan felhasználási mód mellett már a lakberendezés területén is kínál forradalmi lehetőségeket.