Amíg az elmúlt évtizedekben tömegesen költöztek a kisebb településekről városokba az emberek, addig az elmúlt években az állandó, ugrásszerű lakosság növekedés figyelhető meg a nagyobb városok körüli kistelepüléseken. Ennek számos oka van. Többek között, a városban megemelkedett az ingatlanok négyzetméter árai, elindultak különféle családtámogatási programok de még egy hirtelen kialakult a járványnak is befolyásolja ezt a folyamatot. 

Sok esetben az emberek csak megunták a rohanós városi mindennapokat és a társasházi életet és vágynak a nyugalmasabb vidéki, falusi életre, ahol válogathatnak a szebbnél szebb kertes házak közül. Igen ám, de azt is figyelembe kell venni, hogy ezek a házak sok esetben felújítást igényelnek ahhoz, hogy valóban kellemes család fészekké váljanak. Amennyiben a tulajdonosnak van affinitása a lakberendezéshez, akkor saját maga is megtervezheti az elképzelt enteriőrt, valamint azzal is tisztában lesz, hogy miként oldja meg a helyiségek felújítását a rendelkezésre álló költségvetésből.

Az alábbi példában a felújítást szakemberre bízták és profi lakberendező vágott bele a felújítási és átalakítási munkálatokba. Nézzük meg, mit tudott kihozni egy régi, felújításra szoruló házból egy lakberendező. Az eredeti állapot igencsak lehangoló volt: Keskeny, helyhiányos konyha, kicsi ebédlő és egy sötét, elhanyagolt állapotban lévő nappali szoba várt felfrissítésre. 

Lássuk a végeredményt:

Elkészült konyha átalakítás után

Nyitott mennyezet, ahonnan árad a természetes fény

Led világítás a pult alatt

A konyha és az ebédlő közti fal eltüntetésével egy nagy helyiséget kaptunk, amelyből már könnyen lehetett egy csodaszép nyitott közös teret alkotni, ahol a nappali, az ebédlő és egy nagyobb méretű konyha is helyet kapott! A sötét helyiség fényhiányát mennyezeti ablakkal oldották meg.

Vagy nézzük meg a következő konyhát!

Sokan azt gondolják, ez egy szép konyha, miért kéne változtatni rajta? A ház új tulajdonosa
nem így gondolta. Ő a modern vonalakat és színeket szereti, és azt szerette volna, hogy a konyha és a nappali nyitott legyen, egy térben helyezkedjen el, ajtó és falak nélkül.

Jó állapotú de átalakítás előtt álló konyha

Íme a végeredmény:

Ilyen lett az új konyha

Egy lakberendezőnek, nem okoz gondot, meglátni a lehetőséget abban, amit kínál egy helyiség, még akkor sem, ha az első felméréskor egy komor, sötét, szinte depressziósnak nevezhető miliő várja odabent. 

Ön is gondolt már arra, hogy szívesen lenne lakberendező? Kreatívnak érzi magát? Vagy szeretné elsajátítani azokat az alapokat,amelyek szükségesek ahhoz, hogy akár a saját vagy a megrendelői jövőbeli házát zökkenőmentesen meg tudja tervezni és otthonossá tenni? Ebben tud segíteni az Interior Design Academy online kurzusa!

Ebben az iskolában sok éves tapasztalattal rendelkező lakberendezők dolgoznak, akik alig várják, hogy tudásukat tovább adják. Az Interior Design Academy Angliában alakult, de világszerte elérhető, online, többnyelvű, akkreditált iskola, amely a tanfolyam elvégzése után nem csak szakmai tudást és gyakorlatot ad, hanem egy szintén világszerte elismert oklevelet is, amellyel akár magánvállalkozást is indíthat vagy akár munkába állhat lakberendezéssel foglalkozó cégeknél. Ismerje meg az aktuális kedvezményeket és képzés formáit az alábbi linkre kattintva!  

Hol lehet érdeklődni ha valaki szeretne több információt kapni?

A weboldalunkon szinte mindent meg lehet találni: www.id-ac.co.uk, de nagyon szívesen várunk minden kérdést email címünkre. 

Interior Design Academy

Interior Design Academy

Email: admin@id-ac.co.uk

Telefon:  +44 (0) 8002461440,
Whatsup: (ingyenes hívás ) +447392406132

Interior Design Academy  Angliában jelentkezés