La Maison de Sophie - Szalárdi Zsófia lakberendező

Az Ön igényét felmérve több mint 8 éves tapasztalattal segítek egyéniségét tükröző otthona megtervezésében, berendezésében profi kivitelező csapattal.

Elérhetőség:

Web: https://www.lamaison.hu
Cím: 2040 Budaörs, Károly király u. 16. Térképen
Mobil: +36 20 949 3979
zsofia.szalardi@gmail.com

Eredeti végzettségem szerint német nyelvtanár vagyok. A tervezésbe úgy csöppentem bele, hogy először fürdőszobákat kezdtem tervezni egy 3D burkolattervező programmal a hozzánk betérő ügyfeleknek. Budaörsön található a Természetes Kövek Háza, ahol mészkövek és különleges burkolatok forgalmazásával foglalkozunk. Ahogy egyre inkább nőtt az igény a terek szakemberrel való megtervezéséhez, nyitni kezdtünk a lakberendezők felé.

Először oktatásokat szerveztünk nekik, majd annyira megtetszett és lenyűgözött ez a szakma, hogy jelentkeztem egy 2,5 éves OKJ-s képzésre a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolába. Munkáimban ezért találhatók meg szép számmal kőburkolatokkal tervezett lakások, de természetesen olyan megbízásokat is szívesen elvállalok, ahol nem feltétlenül szeretnének követ használni. 

Miért válasszon engem?
Az Ön igényét felmérve 8 éves tapasztalattal segítek az egyéniségét legjobban tükröző otthona kialakításában. Okleveles mérnök kollégám segít a műszaki kérdések megválaszolásában. Megbízható, saját kivitelező csapattal dolgozom, gipszkartonozás, festés, villanyszerelés, hidegburkolás. Tekintse meg elkészült munkáimat a weboldalamon! 

La Maison De Sophie Lakberendezés

Galéria

Cikkeink

Ismerd meg Szalárdi Zsófia lakberendezőt!

Ismerd meg Szalárdi Zsófia lakberendezőt!

Sokan sokfelől érkeznek a lakberendezői pályára. Szalárdi Zsófia saját mészkőburkolat kereskedésükben szerzett tapasztalatokkal lépett a komplex lakberendezési feladatokat vállaló tervezők közé.