Konyha kőmintás burkolattal

Szempont volt a tervezésnél, hogy színek tekintetében a szürke, a fekete és a fehér domináljanak, a lila
és árnyalatai pedig a kiegészítőkben jelenjenek meg. Zsófia a budaörsi Természetes Kövek Háza tulajdonosaként már sokéves tapasztalattal rendelkezik a rusztikus padló- és falburkolatok kiválasztása és felhasználása terén. Az általuk forgalmazott padlólapok és természetes falburkolatok alapját képezték a lakberendezési koncepciónak.

Fekete étkezőgarnitúra

Lounge ülőgarnitúra

Ebben a családi házban a padlóburkolatok a közösségi terekben mészkőből készültek, a hálóba és a vendégszobába pedig parkettát választottak. A fürdőszoba fahatású kerámia burkolata szerves egységet alkot a ház természetes kőburkolataival és színvilágával. A nappalival közös konyha terében csúcsosodik ki a rusztikus burkolatok a modern bútorok és lakberendezési kiegészítők finom egysége.

A barna ajtók melegséggel töltik meg a lendületes vonalvezetésű, fiatalos hangulatú lakást, melynek fő látványeleme az étkező mögötti falon elhelyezett vinyl alapú poszter. Dinamikusan, mégis elegánsan jelenik meg a térben, egyensúlyt teremtve a hűvös és a meleg textúrák, színárnyalatok között.

Lila bárszék

Fekete munkalap

Nappali természetes kőburkolattal

Természetes kövek háza burkolat

Rusztikus falburkolat

Lila előszobai komód

Natúr kő padlóburkolat és komód

Fürdőszoba fekete kőmosdó

Burkolatok illesztése

Barna fürdőszoba ötlet

Fekete falburkolat

A házban látható burkolatok beszerezhetők a Budaörsön található Természetes Kövek Háza bemutatótermében, ahol a lakberendezővel Szalárdi Zsófiával is találkozhatnak. Tanácsadás, tervezés és kivitelezés egy helyen.

Sötétbarna burkolat

Ha még többet szeretnél megtudni a természetes kövekről, kőburkolatokról, akkor keresd fel a Természetes Kövek Háza weboldalát! www.termeszeteskovekhaza.hu

Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Mediterrán Építőház logo