Szempont volt a tervezésnél, hogy színek tekintetében a szürke, a fekete és a fehér domináljanak, a lila
és árnyalatai pedig a kiegészítőkben jelenjenek meg. Zsófia a budaörsi Természetes Kövek Háza tulajdonosaként már sokéves tapasztalattal rendelkezik a rusztikus padló- és falburkolatok kiválasztása és felhasználása terén. Az általuk forgalmazott padlólapok és természetes falburkolatok alapját képezték a lakberendezési koncepciónak.

Ebben a családi házban a padlóburkolatok a közösségi terekben mészkőből készültek, a hálóba és a vendégszobába pedig parkettát választottak. A fürdőszoba fahatású kerámia burkolata szerves egységet alkot a ház természetes kőburkolataival és színvilágával. A nappalival közös konyha terében csúcsosodik ki a rusztikus burkolatok a modern bútorok és lakberendezési kiegészítők finom egysége.

A barna ajtók melegséggel töltik meg a lendületes vonalvezetésű, fiatalos hangulatú lakást, melynek fő látványeleme az étkező mögötti falon elhelyezett vinyl alapú poszter. Dinamikusan, mégis elegánsan jelenik meg a térben, egyensúlyt teremtve a hűvös és a meleg textúrák, színárnyalatok között.

A házban látható burkolatok beszerezhetők a Budaörsön található Természetes Kövek Háza bemutatótermében, ahol a lakberendezővel Szalárdi Zsófiával is találkozhatnak. Tanácsadás, tervezés és kivitelezés egy helyen.

Ha még többet szeretnél megtudni a természetes kövekről, kőburkolatokról, akkor keresd fel a Természetes Kövek Háza weboldalát! www.termeszeteskovekhaza.hu

Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Mediterrán Építőház logo