Kanapékirály - Kanapé és bútor webáruház

Kényelmes akciós kanapék és bútorok házhoz szállítva, akár azonnal raktárról, olcsóbban, helyszíni összeszereléssel, 100% megbízható magyar garanciával a Kanapékirálytól!

Elérhetőség:

Web: https://kanapekiraly.hu

Mobil: 06-70/436-5820
ugyfelszolgalat@kanapekiraly.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Miért rendelj a Kanapékirály Webáruház bútoraiból?

Mert több ezer termékből biztosan találsz olyat, ami Neked tetszik. Mert nem kell feleslegesen az üzleteket járnod és még az árak is jók. Mert nincsenek eltitkolt részletek, mindent azonnal megtudhatsz. Mert a megrendelés nagyon egyszerű: néhány kattintás és kész is vagy. Mert ha kérdésed van, biztos kapsz szakértő segítséget, késő este is. Mert ilyen nincs máshol: 38 napos pénzvisszafizetési garancia!

Bútorok modern és klasszikus lakberendezéshez már kerti bútorokkal is kiegészülve. 

Amit a webáruházunkban biztosan megtalálsz: Nappali bútorok kanapék, ülőgarnitúrák, Hálószoba bútorok gardróbszekrények, Irodabútorok és dolgozószobai bútorok, Előszobai bútorok cipősszekrények, komplett konyhabútorok, étkező bútorok és étkezőgarnitúrák, bárszékek, Gyerekbútorok, Kerti bútorok, Lámpák és lakberendezési kiegészítők. 

Galéria

Cikkeink

Klasszikus bőr ülőgarnitúra a Kanapékirálytól

Klasszikus bőr ülőgarnitúra a Kanapékirálytól

Vannak akik nem vonzódnak a modern ülőbútorok funkcionalista és letisztult stílusához. Sokkal jobban érzik magukat egy ívelt vonalú, süppedős és klasszikus bőr ülőgarnitúrában. Nekik készült ez a válogatás a Kanapékirály bútoraival.
Kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Kanapévásárláskor sokszor keressük a kinyitható, ágyazható változatokat. Ilyenkor a praktikusság, a helytakarékosság a fő szempontunk. Nézd meg a Kanapékirály webáruház mindennapos alváshoz is ajánlott modelljeit!
Kényelmes kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Kényelmes kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Kicsi a hely de ágy és kanapé is kellene? Ha ágyat veszünk, hol ülünk majd kényelmesen napközben? No és hová ültetjük le a vendégeinket? Azok számára, akik ezzel a kérdéssel küzdenek, egyedül a kanapéágy a jó megoldás.