Ezek a multifunkcionális bútorok kis méretűek, és könnyen elhelyezhetők kisebb alapterületű szobákban is. Íme néhány indok, amiért érdemes elgondolkoznunk egy fotelágy beszerzésén.

Egyik kiemelkedő előnyük a sokoldalúságuk. A fotelágyak a nap folyamán elegáns és kényelmes ülőhelyként szolgálnak, de este könnyedén átalakíthatók kényelmes ággyá. Így ideális megoldást nyújtanak, ha váratlan vendégeket kell fogadnunk, vagy ha kisebb lakásban élünk, és szeretnénk jobban kihasználni a rendelkezésre álló teret.

A kényelem terén a fotelágyak verhetetlenek. Puha párnázattal és kellemes ülő- és fekvőfelületekkel rendelkeznek, így minden pillanatot a maximális komfortban tölthetünk el. A modern dizájn és kiváló minőségű anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a bútorok ne csak kényelmesek, hanem stílusosak is legyenek.

Az esztétikai szempontokat sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A fotelágyak széles választékban kaphatók, így könnyedén megtalálhatjuk azokat, amelyek a legjobban illenek az otthonunk stílusához. Legyen szó klasszikus eleganciáról vagy modern minimalizmusról, a fotelágyak kiválóan illeszkednek a berendezéshez, és még fel is feldobják azt. Kis méretük miatt egy személy részére nyújtanak ülő,- illetve fekvőfelületet, éppen ezért javasolható vendégágynak, vagy otthonunkban vagy éppen a nyaralónkban, hétvégi házunkban.

Válogatásunkban a Kanapékirály webáruház fotelágy termékeiből készítettünk egy válogatást. Ezek a bútordarabok jól illeszkednek már meglévő bútorainkhoz, és természetesen többféle színben is elérhetők. 

Prága egyszemélyes kinyitható ágyneműtartós fotelágy

Modern stílusú, karfás, könnyedén ággyá alakítható, ágyneműtartós fotelágy hullámrugós kialakítással, habszivaccsal bélelve, melyre puha szövet borítás kerül. A képen látható falcone 24 világos barna színű szövetborítással raktárkészletről azonnal szállítjuk neked! Méretek: Szélesség: 103 cm, Magasság: 85 cm
Mélység: 100 cm, Fekvőfelület szélesség: 80 cm, Fekvőfelület hosszúság: 196 cm, Ülőfelület magassága: 37 cm. Még több infó és rendelés itt.

Prága fotelágy

Ágyneműtartós fotelágy

Corby egyszemélyes kinyitható ágyneműtartós fotelágy 

Modern, ággyá alakítható, ágyneműtartós fotelágy rugós kialakítással, habszivaccsal bélelve. A látható sofia 14 pasztell kék színű, kellemes tapintású, könnyen tisztítható, rugalmas, puha szövetborítással raktárunkból azonnal szállítjuk neked! Keményebb fekvőfelületű, ezt kérjük vedd figyelembe megrendelésedkor! Méretek: Szélesség: 116 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 98 cm, Fekvőfelület szélesség: 80 cm, Fekvőfelület hosszúság: 196 cm, Ülőfelület magassága: 37 cm, Beülési mélység: 63 cm
Karfa magassága: 55 cm. A Corby fotelágy adatlapja. 

Corby fotelágy

Corby fotelágy nyitása

Izland egyszemélyes ágyneműtartós karfás fotelágy

Vékony karfás, modern megjelenésű, ággyá nyitható, ágyneműtartós fotel rugós habszivacs kialakítással. Karfa magassága lábbal együtt: 58 cm. A képen látható mono 241 kék színben raktárunkból azonnal szállítjuk! Méretek: Szélesség: 95 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 98 cm, Fekvőfelület szélesség: 80 cm
Fekvőfelület hosszúság: 196 cm, Ülőfelület magassága: 36 cm, Karfa magassága: 58 cm. Még többet szeretnék tudni erről a bútorról. 

Izland fotelágy

Izland fotelágy nyitása

Varsó egyszemélyes ágyneműtartós fotelágy

Lekerekített keskeny karfás, könnyedén ággyá alakítható, ágyneműtartós fotelágy hullámrugós kialakítással, habszivaccsal bélelve, puha szövet borítással. A képen látható szürke színű, paros 06 puha, kellemes tapintású plüss anyagú magas kopásállóságú szövetettel raktárunkból azonnal viheted! Szélesség: 102 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 98 cm, Fekvőfelület szélesség: 80 cm, Fekvőfelület, hosszúság: 196 cm, Ülőfelület magassága: 37 cm. Tudj meg többet erről a bútorról. 

Varsó fotelágy

Varsó fotelágy nyitása

Ággyá nyitható szivacsos fotel 

Modern megjelenésű, fa lábakon álló, ággyá alakítható kialakításának köszönhetően otthonodban többfunkciós szerepet betöltő szivaccsal bélelt fotel. A képen látható kék minőségi szövetborítással és bükk színű lábakkal rendelheted! A fotel súlya: 31 kg. Méretek: Szélesség: 103 cm, Magasság: 82 cm
Mélység: 94 cm, Fekvőfelület szélesség: 103 cm, Fekvőfelület hosszúság: 191 cm, Ülőfelület magassága: 42 cm. A szivacsos fotelágy érdekel? Kattints ide!

Szivacsos ágy Szivacsos ágy nyitásaFedezd fel a Kanapékirály fotelágy választékát, és élvezd a kényelmi szolgáltatásokat, hogy otthonosabb és szebb környezetben élhess! A webáruház ügyfélszolgálata készségesen áll az ügyfelek rendelkezésére felvetődő kérdésekkel esetén.

Kanapékirály logo

Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház

A Kanapékirály bútorait 38 napig kipróbálhatod, méghozzá saját otthonodban. Nem kell aggódnod, hogy rosszul választasz, hiszen a vásárlás után indoklás nélkül 38 napig bármikor meggondolhatod magad, mi pedig visszavesszük és visszafizetjük a bútor árát. 

Kanapékirály 38 napos pénzvisszafizetési garancia