Olasz Konyhabútor Design - Modern és klasszikus Stosa konyhák

Célunk, hogy aki Stosa konyhát választ, maximálisan elégedett legyen választásával. A modellek, a színek, felületek, belső kiegészítők lehetővé teszik, hogy olyan egyedi teret alakítsunk ki, amelyet a család minden tagja kényelmesen használhat.

Elérhetőség:

Web: https://olaszkonyhak.com
Cím: 1122 Budapest, Maros u. 12. Térképen
Mobil: +36 20 551 8305
olaszkonyhak@gmail.com


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Családunk 15 éve foglalkozik konyhák kivitelezésével. Olyan terek kialakítása a célunk, ahol a család, a  baráti társaság összegyűlhet és élvezheti az együtt töltött időt és a közös főzés örömét.

Az elmúlt időszakban számos tapasztalatra tettünk szert, melynek eredményeképpen a Stosa olasz konyhabútor gyártó cég mellett tettük le voksunkat, figyelembe véve a felhasználóbarát megoldásokat, ár/érték arányt, a garanciát, az elérhető színek, felületek, megoldások sokaságát. Számunkra fontos, hogy a Stosa a konyhák tervezése és gyártása során Olaszországra jellemző hagyományos folyamatokat és csak minőségi anyagokat használ már 50 éve.

A 100% -ban Made in Italy minősítés ezeknek a választásoknak az eredménye: a klasszikus konyháktól a modern konyhákig minden Stosa modellt teljes egészében Olaszországban terveznek és gyártanak.

MIÉRT VÁLASSZ STOSA KONYHÁT?

  • maximális tárolási kapacitás, egyszerű tisztítás
  • a legjobb alapanyagok, amelyek ellenállnak a felhasználásnak és az időnek
  • az ajtóvastagság 23 mm, ami biztosítja a megfelelő szilárdságot
  • a háztartási gépek, kiegészítők és belső világítás, sarokpántok legjobb márkáival fenntartott partnerség biztosítja a termékek kiválóságát
  • tervezési rugalmasság és testre szabhatóság

A Stosa 2 termékcsaládot (modern és klasszikus), 3 dizájnrendszert (Evolution System, Look System és Classic Glam) kínál, 30 konyhai modellt 1000 kivitelben. 500 ajtószínt, 5 nyitórendszert számtalan változatban, összesen több mint 100 000 lehetséges kombinációval. A Stosa kínálata túllépi a konyhaterület korlátait, és kiterjed a nappali területre is. 

A Stosa kínálata között FSC® tanúsítvánnyal rendelkező termékek kérhetők. Kizárólag nagyon alacsony formaldehid-kibocsátású ökológiai paneleket és más innovatív, környezetbarát és nem mérgező anyagokat használnak a gyártáshoz

A megrendelést megelőzően helyszíni felmérést végzünk. Az igények felmérése után 3D látványtervet készítünk és ajánlatot adunk. Ha a megrendelésre sor kerül, a felmérés díjtalan. A tervezéshez minden esetben időpont egyeztetése szükséges.

Bemutatótermünk: Budapest III. kerület Perc u. 8. Momento Design.

Galéria

Cikkeink