Az üveg hátfal antibakteriális felület, ami meggátolja a mikroorganizmusok megtelepedését, valamint megkönnyíti a baktériumok eltávolítását. Könnyen tisztán tartható, mert egybefüggő felület, nincsenek fugák mint a csempe esetén. Strapabíró, edzett üvegből készül, így a magas hőmérsékletet is jól bírja és egységes, homogén hátteret ad a konyhabútorhoz.

Stosa konyhabútor

Mágneses üveg konyha hátfal

Az olasz konyhabútor gyártó cég a Stosa választékában is megtalálhatók a konyhai üveg hátfalak 12 színben, melyek kérhetők mágneses hátpanelként, akár beépített LED világítással is. A mágneses üveghátfal lehetőséget teremt arra, hogy a konyhai kiegészítőket ott helyezzük el a hátpanelen, ahol azokra éppen szükségünk van. Ilyen például a fűszertartó, amely az étel előkészítése után egy mozdulattal áttehető a főzőlap közelébe, vagy a szakácskönyv-, és tablettartó, amelyeket szintén szabadon lehet pozicionálni a teljes üvegfelületen.

Praktikus konyha hátfal üvegből

Az üveghátfal mágnestáblaként is használható, hogy a fontosabb feljegyzések mindig szem előtt legyenek. Az üveghátfal vágható, ívek és adott formák kivágása is kérhető, így például dugaljaknak és kapcsolóknak megfelelő helyet találhatunk.

Beton színű üveg konyhahátfal

A fényes telített színek és a matt-opálos színek mellett a csillámos, metál színek is megtalálhatók a Stosa mágneses üveg hátfal választékában. A Stosa nem csak üveg, de HPL hátpanel alkalmazását is lehetővé teszi mágnesezhető formában. A HPL, mint vízálló és 170 fokig hőálló anyag, ideális konyhai kiegészítő. Nem csak hátpanelként, hanem munkapultként is kiválóan használható, segítségével letisztult, egységes felület alakítható ki. A HPL hátpanelek matt, kőhatású, vagy éppen márványos mintázatú felületekben tehetik különlegessé konyhánkat. További részletekért látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a teljes kollekciót megtekinthető.

Stosa olasz konyhabútorok
és gardróbszekrények

Bemutatóterem: 1122 Budapest, Maros utca 12.

www.olaszkonyhak.com

Telefonszám: +36 20 551 8305
Külső felmérések és munkák  miatt minden esetben szükséges az
előzetes időpont egyeztetése.