color naturalis bútorok

Bemutatótermünk Budapesten, a III. kerületben, Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezőink várják Önöket.

Elérhetőség:

Web: http://colornaturalis.hu
Cím: 1037 Budapest, Bokor utca 10. Térképen
Telefon: +36 70 432 5570
Mobil: +36 70 368 7555
cnbutor.info@gmail.com

Saját gyártású bútoraink mellett magyar és külföldi beszállítóink is vannak. A Hanák bútorgyár partnereként Vásárlóink olyan minőséget is megismerhetnek, mely magában rejti az olasz életérzést, stílust és a német minőséget, precizitást. Minden bútorunk - legyen szó akár modern és fiatalos konyhabútorról, klasszikus nappaliról, vagy akár praktikus gardróbszekrényekről - minden esetben személyre szabott és egyedi megoldásokban lesz gazdag. Szakképzett lakberendező és bútortervező kollégáink sok éves tapasztalattal állnak az érdeklődők szolgálatában.

Hasznos tanácsokat tudunk adni a beépíthető konyhai gépek terén is, hiszen rendszeresen részt veszünk a készülékgyártók továbbképzésein. Nem sajnáljuk ráfordítani az időnket arra, hogy megrendelőink igényeit megfelelően körbejárjuk, megismerjük akár a bútorok tervezése, vagy konyhai gépek kiválasztása terén. Szakmai tapasztalatunkat igyekszünk úgy átadni, hogy a megtervezett bútorok illeszkedjenek a belső terekhez, a megrendelő pedig szívesen és örömmel használja azokat.

Minden kedves régi és leendő vásárlónkat arra biztatunk, hogy vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat, azaz a 3D látványtervezést, tanácsadást, egyedi konyhabútor, nappali, és hálószobabútor tervezést. Jöjjön el bemutatótermünkbe és a kiállított konyhabútorainkon keresztül ismerje meg a bútorok minőségét és stílusát, vegye kézbe a különböző anyagokat, tekintse meg a felületeket. Próbálja ki a fiókokat, felnyíló és kihúzható vasalatokat és a sarok megoldásokat.

Egységes stílusban rendezheti be otthonát, ha hozzánk ellátogat! A beépíthető készülékek között, a Neff, Bosch, Küppersbusch, Teka, Whirlpool, Liebherr, Gorenje, Cata, Falmec, Nodor, Foster, Sirius, Smeg, Elica, Blanco partnereként KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk Vevőinket! Konyhai munkapultok terén is sokrétű a kínálatunk: hagyományos laminált munkalap, üveg (hátfalként is), ásványi anyag, Corian, Silestone, Dekton, tömör fa, kerámia munkapultok közül választhatja ki az Önnek megfelelőt. Szeretettel várjuk bemutatótermünkben!

Főbb termékek: konyhabútor, egyedi bútor, nappali bútor, hálószoba bútor, gardróbszekrény, étkezőgarnitúrák, beépíthető háztartási készülékek

Galéria

Cikkeink