Evőeszközökből sosem elég! Különösen egy nagyobb család esetében, akár több garnitúra evőeszköz is használatban van. Evőeszköztartóink, melyek fémből és fából és műanyagból is készülhetnek, variálhatóak, tehát úgy helyezheti el őket, ahogy az Önnek kényelmes.

Evőeszköztartó konyhaszekrény

Evőeszköztartó konyhaszekrény

Evőeszköztartó fiókban konyhaszekrény

Edény- és tányértartó:
A tányérokat és lábasokat nem csak a felső szekrényekbe, vagy polcos alsó elemekbe pakolhatjuk. Praktikus elválasztó rendszerekkel vízszintesen, de akár fektetve is tárolhatjuk a tányérokat, nem fognak megsérülni a fiókok kihúzogatásától.

Edénytartó konyhaszekrényben

Edénytartó íves fehér konyhaszekrényben

Emeletes edénytartó konyhaszekrényben

Edénytartó és evőeszköztartó konyhaszekrényben

Edénytartó konyhaszekrényben

Kamraszekrény konyhabútorban

Fűszerek tárolása:
Fűszerek tárolásához több variációt is kínálunk. Fiókba helyezhető kis fűszertartók elválasztó rendszerrel, vagy kihúzható, króm polcos rendszer is tervezhető konyhabútorainkba. Ez utóbbi vasalatban magasabb üvegek, palackok is elhelyezhetőek.

Fűszertartó konyhaszekrényben

Fűszertartó konyhaszekrényben

Fűszertartó konyhaszekrényben

Szemetes akár szelektíven is:
A környezettudatosság egyik alappillére a szelektív hulladékgyűjtés- többféle méretű, elrendezésű szelektív szemetesek közül választhatunk. A lábpedál segítségével könnyen megszabadulhatunk a szemetünktől akkor is, ha mindkét kezünk tele van.

Szemetes konyhabútorba építve

Kamraszekrény kialakítása:
Kis lakásokban bajos kialakítani egy önálló kamrát, egy szekrénybe épített kinyitható vagy kiforduló kamraszekrény tökéletesen helyettesítheti a klasszikus értelemben vett kamrahelyiséget. Költséghatékonyabb a polcos -belső fiókos kialakítás.

Kamraszekrény konyhabútorban

Kamraszekrény klasszikus konyhabútorban

Kamraszekrény konyhabútor sarokelemben

A konyhabútor sarkának optimális kihasználása: több verzió is létezik a hagyományos Magic Corner mellett. Teljes körforgó, vagy magasabb szekrénybe szerelhető félig kiforduló változat.

Kamraszekrény konyhabútor sarokelemben

Kamraszekrény konyhabútor sarokelemben Magic Corner

Mi praktikus belsőben és vonzó külsőben is otthon vagyunk! Kérjen időpontot konyhabútor tervezéshez a cnbutor.info@gmail.com e-mail-címen, vagy a 06703687555-ös telefonszámon.

Color Naturalis Bútorok

www.colornaturalis.hu

Bemutatótermünk Budapesten, a III. kerületben, a Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több éves tapasztalattal rendelkező tervezőink várják Önöket.


Figyelem! Nyárköszöntő Nyílt napok a color naturalis bemutatóteremben 2018 június 15-16-án!

Rengeteg akcióval és érdekességgel készülünk!

– ingyen megtervezzük bútorát, a látványtervet pedig hazaviheti;
– levetkőztetheti és felöltöztetheti a Bosch öltöztethető hűtőjét;
– frissen készített finom és egészséges smoothie-t kóstolhat, a smoothie készítőt pedig kedvezményes áron megvásárolhatja (a készlet erejéig!);
– minden látogatónkat megajándékozzuk egy 10+5%-os kuponnal, melyet konyha-és egyedi bútor rendelése esetén válthat be;