Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Konyha

Mitől válik otthonná egy lakás? Erre a kérdésre sok jó válasz létezik. A legfontosabb talán, hogy megtaláljuk benne önmagunkat: úgy alakítsuk a berendezését, hogy az ízlésünknek megfelelő legyen és alkalmazkodjon szokásainkhoz. Stílusválasztásnál mindig hallgassunk a szívünkre: ne az aktuális trendeket kövessük, azt válasszuk, ami nekünk tetszik, amiben otthon érezzük magunkat hosszú távon is!  Van, akinél nem szempont az, hogy minden helyiség ugyanazon stílus, hangulat mentén legyen megtervezve, van, aki azt szereti, ha a bizonyos színek, formák visszaköszönnek a lakás különböző pontjain.

Egy olyan lakást mutatunk most nektek, melynek a bútorzatában két szín dominál: a szürke világosabb és sötétebb árnyalatai, valamint tölgy furnér. A falak mindenhol fehérek viszont a fehér-szürke-fa kombináció az utóbbi 1-2 évben virágkorát éli. A konyha a családi élet központja, ez a tervezésnél is fontos szempont. Itt az összes szín és felület megjelenik, ehhez alkalmazkodik a lakás többi része is. 

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Konyha és étkező

A folyosókon, előtérben a szürke szín a hangsúlyos –mind a falon, mind a bútorzatban. A szürke nagyon hálás szín, hiszen amellett, hogy jól kombinálható a legtöbb felülettel és más árnyalatokkal, tágítja a teret is. Az utóbbi évek egyik divatszíne, legyen szó világos, sötét, betonhatású árnyalatairól.

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Folyosó és dolgozószoba

A gyerekszobában, valamint a hálószobában szintén visszaköszönnek a konyhában felhasznált anyagok, felületek.  

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Gyerekszoba

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Hálószoba szekrények

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Éjjeliszekrény

A fürdőszobában a betonhatású szürke fal az uralkodó, a fehér mosdó és a tölgy szekrények lágyítják az összhatást. 

Lakberendezés egységes szürke és fa színnel - Fürdőszobabútor

A color naturalis bútorokkal jelenlegi helyzetben is érdemes tervezni! Konyhabútor, nappali, gardrób, könyvespolc, fürdőszobabútor: náluk jó kezekben vagy, bármelyikre legyen is szükséged! 
Aktuális tervezési akcióinkért figyeld Facebook oldalunkat!

Fotók: Hanák Nabytek

Mi praktikus belsőben és vonzó külsőben is otthon vagyunk! Kérjen időpontot konyhabútor tervezéshez a cnbutor.info@gmail.com e-mail-címen, vagy a 06703687555-ös telefonszámon.

Color Naturalis Bútorok

www.colornaturalis.hu

Bemutatótermünk Budapesten, a III. kerületben, a Bokor utca 10 szám alatt található, ahol több éves tapasztalattal rendelkező tervezőink várják Önöket.