A környezetünk befolyással van-e a hangulatunkra? Közvetlen hatással van-e a teljesítményünkre, kreativitásunkra és érzéseinkre?

Térben álló gardróbszekrény

A válasz igen! A harmonikus környezet elősegíti a belső harmóniát, egy odafigyeléssel megtervezett tér pihentet, ellazít, elősegíti a kreativitást, ezáltal fokozza a termelékenységet. A gardróbszekrények több mint funkcionális tárolóhelyek; a belsőépítészet szerves részét képezik, egyszerre kínálnak dizájnt és funkciót. A gardróbszekrény kialakítása jelentősen befolyásolhatja a szoba esztétikáját és funkcionalitását.

Stílus és esztétika:
A gardrób kialakítása döntő szerepet játszik a hálószoba általános stílusának meghatározásában. Akár a modern, akár a hagyományos, akár az eklektikus design felé hajlik, a szekrény megjelenésének ki kell egészítenie a meglévő dekorációt. Tervezéskor mindig szem előtt tartjuk, hogy az anyagválasztás és színválasztás harmonizáljon a szoba színvilágával és az általános tervezési koncepcióval.

A gardrób elrendezése
A szoba mérete és elrendezése nagyban befolyásolja a szekrény kialakítását. A tükrös vagy üvegezett ajtók a tér érzetét kelthetik, és eleganciát kölcsönözhetnek. Kisebb helyiségekben a toló- vagy tükrös ajtók vizuálisan tágíthatják a szobát, míg nagyobb helyiségekben a szabadon álló szekrények vagy a gardróbszekrények megfelelőbbek lehetnek.

 

Szigetes gardróbszoba

Hálószobai nyitott gardróbszekrény

Nyitott polcos gardrób

Mélylila gardróbszekrény

Tervezés
A gardróbszekrény elsődleges célja, hogy hatékony tárolást biztosítson a ruházatának és személyes tárgyainak. Tervezéskor az alábbi szempontokat érdemes átgondolni:

- milyen típusú ruhadarabjai vannak
- az akasztós ruhák mennyisége
- mennyi és milyen széles polcokra van szüksége
- öv és nyakkendő tárolók szükségessége
- szüksége van-e további rekeszekre a kiegészítők számára

A belső elrendezés testre szabásával maximalizálhatja a funkcionalitást és kényelmesebbé
teheti a napi rutinokat.

Gardróbszekrények üvegezett ajtókkal

Cipőtartó gardróbba

Ékszertartó fiók

Ing akasztó gardróbba

Modern-klasszikus gardróbszekrény

Klasszikus gardróbszekrény

Tükör és TV gardróbszekrényen

Ágy feletti helytakarékos gardrób

Tükrös gardróbszekrény

Walk-in gardróbszoba

Polcos rohatárolás

Gardróbszoba berendezés

Cipőtároló polc

Világítás
Végül a másik fontos tényező a világítás. A gardrób általában természetes fény nélküli tér, amelyben azonban elengedhetetlen a textúrák és a színárnyalatok megkülönböztetése. Érdemes már a helyiségek tervezésekor gondolni az elektromos kiállásokra, amelyek lehetővé teszik a a megfelelő világítás kialakítását.

Egy jól megtervezett beépített szekrény ma már nem luxus. A moduláris, rugalmas és testreszabható megoldásoknak köszönhetően, lehetőség nyílik egyedi megoldások kialakítására. A munkafolyamat során felmérjük az egyedi igényeket, a helység adottságait. Ezután megtervezzük álmaid gardróbját. Egyéni, személyreszabott kialakítás megtervezésben és teljeskörű kivitelezésben kérd szakértő kollégáink segítségét.

Tetőtéri prémium gardrónszoba

Tolóajtós gardróbok

Szigetes gardrób

Szobainas gardróbban

Könyvespolccal kombinált gardrób

Luxus gardróbszekrény

Stosa olasz konyhabútorok
és gardróbszekrények

Bemutatóterem: 1122 Budapest, Maros utca 12.

www.olaszkonyhak.com

Telefon: +36 20 551 8305
Külső felmérések és munkák  miatt minden esetben szükséges az
előzetes időpont egyeztetése.