ARTEK Belsőépítészet és lakberendezés - Erdélyi Krisztina építészmérnök, lakberendező

A tervező, aki az Ön fejével gondolkodik. Személyre szabott belsőépítészeti és lakberendezési tervezés, tanácsadás, 3D látványtervezés.

Elérhetőség:

Web: https://erdelyikrisztina.hu
Cím: 1025 Budapest, Térképen
Telefon: +36 70 / 207 6026
Mobil: +36 70 / 207 6026

Minőség, szaktudás, egyedi design. Komplex belsőépítészeti és lakberendezési tervezés egyben. Személyiségre hangolt design, az alaprajz áttervezésétől, a berendezésen át, a dekorációs elemek összehangolásáig.  

Mint a szabó az egyedi öltönyt, úgy terveimet én is teljes egészében a megrendelőimre szabom. Személyiségüket formákkal, színekkel, anyagokkal fejezem ki. Célom, hogy a megrendelőhöz leginkább passzoló teret alkossam meg, ezért nem bútorokban vagy lámpákban gondolkozom, hanem életterekben, személyiségekben és hangulatokban.

Ez az általam kifejlesztett “Személyes Otthon Módszer” lényege.

KIKNEK TERVEZEK?

Azoknak, akik komolyan szeretnének profin megtervezett otthont.
Akik szeretnének az egyéniségéhez tökéletesen passzoló, komplex módon átgondolt otthonban élni, ahol nemcsak kipihenhetik magukat és feltöltődhetnek, hanem ahová örömmel hívhatják meg barátaikat, ismerőseiket is. Akik olyan otthonra vágynak, ami értékálló és harmonikus, és mind esztétikai, mind műszaki szempontból tökéletes. Akik szeretnék kihozni lehetőségeiből a maximumot, és nem bánják, ha terveink hatására növekszik ingatlanuk értéke. Azoknak, akik többre vágynak az átlagosnál!

Bővebb információért kérem látogasson el a honlapomra.

Galéria

Cikkeink