Cikkünkben a tetőtérben található látványos dolgozószobára és olvasósarokra fókuszálunk. Szintén a tetőtérben található még egy kondiszoba, vendégszobák, valamint egy vendégfürdő. A megrendelők szerették volna, ha a nagy alapterületű otthonuk minden részlete egységes képet mutatna. Ha egyszerre lenne hangulatos, otthonos és modern, klasszikus, vintage és elegáns glamour stílusú. Mindez kissé retrós hangulattal megfűszerezve. 

A színvilágot a tulajdonosok ízléséből kiindulva, kontrasztokra építve alakította ki a tervező. Így hozta létre sötétebb és világosabb részeket az enteriőrökben. A kiegészítő színeket úgy választotta meg, hogy egyik térrészből a másikba haladva összhang legyen a helyiségek között, de mégse legyenek azonos színvilágúak. A beépítendő anyagok kiválasztásakor a prémium minőségű kőporcelán burkolatok és a luxus minőségű tapéták, valamint a különleges világítótestek meghatározó szerepet kaptak.

A tetőtérben a dolgozószobából, rálátni az olvasó vagy játszósarokra, így amíg a szülők dolgoznak a gyerekeket is szemmel tudják tartani. A dolgozó igény szerint eltolható üvegfallal leválasztható. A közlekedő folyosóra tárolóbútorok kerültek, melyek egyike egy vasbeton oszlopot takar. A korpuszbútorok egyedileg tervezett, diófa és festett fa elemekből állnak, bronz tükör díszítő elemekkel és rejtett világítással. 

Erdélyi Krisztina

Építészmérnök - Lakberendező

www.erdelyikrisztina.hu

+36 70 207 60 26 - Székhely: Budapest, II. kerület
Vállalási terület: Budapest

Erdélyi Krisztina logo