MoDiz Lakberendezési áruház

A MODIZ csapata egy olyan lakberendezési áruházat valósított, ami azon túl, hogy időtálló minőséget és egyedi dizájnt kínál, küldetéstudata van, közösséget kovácsol.

Elérhetőség:

Cím: 1135 Budapest, Petneházy utca 82. Térképen

Weboldalunk: https://modiz.hu

Mobil: 06 20 288 4888
hello@modiz.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Egy hely, ahol a magyar gyártók méltán híres múltját újra köszönthetjük. Ahol álmaid berendezését bútortervezők tolmácsolják a gyáraknak, azért, hogy Te azokkal a bútorokkal vehesd körbe magad, amik Rólad szólnak, Neked szólnak. 

Kik vagyunk mi?

– Egy szakértőkből álló úttörőcsapat a bútorpiacon.
Asztalosok, bútortervezők, lakberendezők vagyunk, közös szenvedélyünk, hogy a régi értékekből aktualitást faragjunk. Elképzeltünk egy olyan lakberendezési áruházat, ahol a vásárlók magyar gyártók termékeivel találkozhatnak időtálló minőségben. Számunkra a hozzáadott érték azt jelenti, hogy mi végig fogjuk a kezed, amíg te darabról darabra összeállítod az álomotthonod: a törölközőtől a lámpáig.

Miért alkottuk meg a Modizt?

– Hogy elhozzuk a magyar bútorgyártás új reneszánszát.
Hazánk Európa-szerte híres bútorgyártó múltra tekint vissza, erre azonban már csak kevesen emlékeznek. A mi küldetésünk, hogy visszatekerjük az idő kerekét, és tovább öregbítsük itthon ezt a nagyszerű szakmát – kissé újragombolva. A ‘80-as évek Budapestjének bútornegyedében található üzletünk nem fél felvenni a kesztyűt a szabványgarnitúrákkal szemben, és magas minőséget, értékesítési színvonalat nyújtani elérhető árfekvésben.

Mi az a Modiz életérzés?

– Otthonalkotás, ahogy te formálod.
Ismered azt az érzést, amikor végre minden a helyére kerül, te pedig bepattansz a rozéddal az új kanapéra? Mi ezt kínáljuk már az első pillanattól: a fészekrakás örömét a tétova stressz helyett, fantáziadús dizájnt a megszokott ívek és formák helyett. Írjuk felül együtt a bútorvásárlás listafirkálgatós feszültségét, hogy az otthonod kialakítása arról szólhasson, amiről szólnia kell: rólad!

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink