Viszlát bársony! Hello Bouclé!

A trendek egyre kevesebb időt töltenek velünk, rajtunk, körülöttünk. A bársony alig két évet állomásozott kanapéinkon, vagy székeinken, máris van trónkövetelő a nyomában. Arra még emlékszünk, hogy a durva szövésű textilektől és a nemeztől hogy jutottunk el a pihe-puha bársonyig?  Méltán volt kiéhezve mindenki az érzéki tapintásra, hiszen a természetes textil anyagok előnye nem éppen az érzékszerveinknek szólt, sokkal inkább a praktikum és a naturalista újhullám diktálta az otthonokba. 

Bouclé szövetes bútorok MoDiz

Szürke bouclé ülőbútor íves

A bársony ugyan felváltotta a karcos elődöket, de sokak bátortalanok bevinni a lakásba, mert kényes anyag. Tisztítása nehéz, a szálirányok tökéletlensége pedig nem mindenkit gyönyörködtet. Matt és fényes kivitelével, számtalan színárnyalatával viszont több lakberendezési stílusba illeszthető és ezzel jól feladta a leckét a soron követő divathullámnak.

Kaspó dekoráció, lakberendezési kiegészítő

A trendet diktáló szakemberek ritkán találnak olyan anyagot, ami ennyi stílust megszólít, de az idei évben nem panaszkodhatunk. A Bouclé -ban megtalálunk mindent, amit az elmúlt évek kárpit trendjeiben szerettünk, a kérdés csak az marad mennyire leszünk merészek? Megjelenése markáns és úgy öltözteti át a lakást még egy apró díszpárna is vele, hogy garantáltan minden szem rátapad. 

Fekete íves bouclé szövetes fotel

A bouclé a divatipar számára a prémium eleganciát jelenti már a ’60-as évektől és ezt az érzést jól hozza az enteriőr világban is. Ugyanakkor a lakberendezésben a bohém, extravagáns jellege is jól kidomborítható, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a tömeggyártás sem viszi be majd minden szomszédunk otthonába. A bouclé fürtössége, puhasága jó kontraszt egy minimal design enteriőrben akár fotelre, akár kiegészítőre csempészve, de egy decens nagypolgári otthonban is megerősíti a luxus érzetet. Az anyag használatával érdemes finoman bánni és „a kevesebb néha több” elvén a hangsúlyozni vágyott bútordarabokon köszönteni, mert karakterességével könnyen vihetjük giccsbe a lakás összképét. 

Halvány rózsaszín puff és tárolódoboz

Ha bizonytalan vagy, ha tetszik, ha tesztelnéd, vagy egyszerűen csak kíváncsi lettél, gyere el a MODIZBA és EnteriŐRei segítenek megismerni és kiválasztani a Te Bouclédat!

Halvány rózsaszín fotel bouclé szövettel MoDiz Lakberendezési áruház

A MODIZ az a hely, ahol a legfrissebb enteriőr divattal találkozhatsz, ahol elérhető áron találod meg azokat a trenddiktáló darabokat, amivel garantáltan bezsebel minden dicséretet az otthonod. A MODIZ EnteriŐRei képben vannak a divattal a stílusirányzatokkal, ezért ha te sem szeretnél ugyanolyan dohányzóasztalt ami a szomszédnak van, de nem mennél el Milánóig a legújabb trendekért, elég a Petneházy utca felé kanyarodni és a MODIZBAN mindent megtalálsz. Gyere és ismerd meg nálunk a kárpitostrendek új üdvöskéjét!

MoDiz Lakberendezési Áruház 

www.modiz.hu

1135 Budapest Petneházy utca 82.

Nyitva tartás: Hétfő - Csütörtök 9-19 óra

Péntek és Szombat - Bejelentkezés szerint

Vasárnap - Zárva

E-mial: hello@modiz.hu

Telefon:  36 20 288 4888

Modiz logo