HungaroRim Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok

A HungaroRim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a német Dauphin csoport, a cseh RIM konszern, a svájci ZÜCO, valamint az Interier Ricany bútorgyár.

Elérhetőség:

Web: https://hungarorim.hu
Cím: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület, 1. em. Térképen
Telefon: +36 1 404 3093
info[@]hungarorim.hu

Forgalmazott márkák:

RIM - BOSSE - DAUPHIN és DAUPHIN HOME
INTERIER Říčany - ZÜCO

Hitvallásunk szerint mi nem csak információkat, üzleti megoldásokat és magas gyártási kultúrával előállított piacképes minőségi termékeket hozunk a magyar piacra, hanem küldetésünk egy újfajta szemléletmód meghonosítása

Ezen szemléletmód szerint mi a disztribútorainkon keresztül nem csupán bútorokat, székeket és ülőbútorokat forgalmazunk, hanem az egészséges ülés és a kényelmes és hatékony mindennapi ülőmunka-végzés lehetőségét tesszük egyre több ember számára a személyes igényeire szabhatóan elérhetővé.

Versenytársaink által is elismerten egyedülállóan széles és igényesen válogatott termékválasztékunk és magas minőségű ügyfélszolgálati és after-sales tevékenységeink is azt a célt szolgálják, hogy egyre több ember tapasztalhassa meg Magyarországon is, lehet hosszú távon egészségesen ülni és dolgozni.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Irodában dolgozik? - Vigyázzon az egészségére!

Irodában dolgozik? - Vigyázzon az egészségére!

Napjainkban a modern irodák kialakításánál és berendezésénél a kényelem, a design és az ergonómia a kulcsszavak. Most három terméken keresztül bemutatjuk, hogy milyen újdonságok és trendi irodabútorok jelentek meg a piacon.