HungaroRim Kft. - Irodai székek, lobby és lakásbútorok

A HungaroRim Kft. olyan, a maga kategóriájában piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a német Dauphin csoport, a cseh RIM konszern, a svájci ZÜCO, valamint az Interier Ricany bútorgyár.

Elérhetőség:

Web: https://hungarorim.hu
Cím: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület, 1. em. Térképen
Telefon: +36 1 404 3093
info[@]hungarorim.hu

Hungarorim Kft. – Naprakész munkahelyek a padlótól a plafonig!

Cégünk 23 éves piaci tapasztalattal és 25 éves gyártói múlttal büszkélkedhet az irodai asztalok, szekrények és székek piacán. A hangsúlyt már a 2000-es évek elejétől a mennyiségi elvárások helyett a minőségre helyeztük, mely vállalkozásunk hazai hírnevét is megalapozta. A termékportfólióban a felső-középkategóriát elsőként a Csehországból importált RIM székcsaláddal céloztuk meg. Az idő pedig minket igazolt. A közös nevező az általunk forgalmazott több száz termékben kezdettől fogva a jó ár/érték arány, kiegészülve szolgáltatásaink széles körével.

Irodában otthon vagyunk!

A Hungaro-Rim Kft. mára a maga kategóriájában olyan piacvezető nemzetközi irodabútor márkák kizárólagos magyarországi importőre a cseh RIM konszern mellett, mint a német Dauphin csoport, a illetve szintén cseh Mydva, illetve a TON, valamint az olasz Pedrali, Metalmobil, és Quinti.

Ugyancsak kizárólagos forgalmazói vagyunk a ZÜCO bútorgyárnak. Nem túlzás állítanunk, a Hungaro-Rim által berendezett irodákban több százezer óra üzleti tárgyalás folyt az elmúlt években. Visszatérő ügyfeleink közé tartozik BOSCH, a Generali, a Groupama és a CEU, de ugyancsak a Hungaro-Rim termékeiben fontos döntéseket például a Suzuki, Hankook irodáiban, és a K&H bank hazai fiókjaiban is.

Galéria

Cikkeink