Az irodai munkában sokoldalú felhasználást ígérő, ultramodern széket Robert Platt, világhírű brit dizájner álmodta meg a csehországi anyacégünk felkérésére. A szakember három irányelvet kapott a tervezéséhez: ergonómia, esztétika és ökológia. Máris mutatjuk a végeredményt.

Rim Space szék

Kezdjük az esztétikával. Ahogy a mellékelt fotókon is első pillantásra jól látszik, a Space jellegzetességét a háttámla design-ja adja. Nem véletlenül, hiszen ez az egyik legfontosabb felület minden ülőbútoron. A 2024-ben debütáló termékről már most elmondhatjuk: többféle kivitelben elérhető.

Kényelmes görgős szék

A szemünk után a figyelem az ergonómián. A Space tervezésénél az elsődleges kritérium az volt, hogy a jelenleg elérhető, legszigorúbb ergonómiai feltételeknek is megfeleljen. A Space különlegessége az is, hogy úgynevezett 3D mechanikával is felszerelhető, amely rögzíthető is és lehetővé teszi, a felhasználó részére a szabad mozgást, bármely irányba.

Különleges szék háttámla

Változatos színben kapható Space szék

A 21. századi bútorainak „zöld” a színe. Természetesen a Space esetében is elmondható ez. Azért, hogy minden eddiginél kisebb legyen az ökolábnyoma, a Rim a beszállítóit a gyárhoz legközelebb eső cégek közül választotta ki. A terméket úgy állították össze, hogy a leginkább megfeleljen az újrahasznosítás feltételeinek. Vagyis a műanyag elemektől a kárpitozásra alkalmas szövetekig újrahasznosítható anyagból készült. 

RIM Design irodai szék

Várjuk szakértő kollégákkal a bemutatótermünkben! 

HungaroRim Kft.

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület 1. em.
Telefon: (+36) 1 404 3093

www.hungarorim.hu

Hungaro-Rim bútor tender