TérÉrzék Design Stúdió - Prémium Belsőépítészeti tervezés

Komplex belsőépítészeti szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket itthon és külföldön egyaránt. A társasházi lakástól, a családi házon át, irodák, üzletek, szállodák, kávézók és éttermek belsőépítészeti tervezésével és igény szerint, kivitelezésével foglalkozunk.

Elérhetőség:

Web: https://www.tererzek.hu

Mobil: +36 70 518 2515
hello@tererzek.hu


“A tökéletesség nem az, amihez nincs mit hozzá tenni, hanem amiből nem lehet elvenni.”
Antoine de Saint-Exupéry

Belsőépítész tervezőként arra törekszem, hogy az igények maximális figyelembevételével olyan magas színvonalú szolgáltatásokkal segítsük Ügyfeleinket, ahol a közös munkában szorosan együttműködve dolgozunk a tökéletes végeredményen, legyen az egy étterem, kávézó, iroda, első lakás vagy családi otthon. Sokéves tapasztalatunkkal támogatjuk a Megrendelőinket, de sosem mondjuk meg, hogy mit tegyen, hanem a végtelen lehetőségeket optimalizáljuk az igényeire, számára feldolgozható mennyiségben, ezáltal megkönnyítve a döntését.

A csapatommal minden nap azon dolgozunk, hogy az épített környezet tudatos tervezésével és szebbé tételével olyan jól működő tereket hozzunk létre, amelyben a funkcionalitás és az ott lakók személyisége összhangban van egymással. Tartós megoldásra törekszünk, mindig új, innovatív anyagokat és technológiákat használva, prémium minőségben.

Sverha Nikolett Belsőépítész - a Térérzék Design Stúdió alapítója

Főbb tevékenységek:

    • Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés,
    • Lakberendezési tervezés
    • Belsőépítészeti szaktanácsadás – egyéni konzultáció
    • Kivitelezés koordinálása

www.facebook.com/tererzek

www.instagram.com/tererzek

www.youtube.com/channel/tererzek

Galéria

Cikkeink