Most három terméken keresztül bemutatjuk, hogy milyen újdonságok és trendi irodabútorok jelentek meg a piacon.

A napi 6-8 óra ülőmunka komoly megterhelést jelent! De mi lehet a megoldás?

„Lehet kevésbé ergonomikus és minőségben gyengébb bútorokkal is berendezni egy munkaállomást, de a mi filozófiánk, hogy minőségi termékeinkkel egyre több ember számára tegyük elérhetővé az egészséges ülést, a kényelmes és hatékony munkavégzést” – mondja Andráska János, a HungaroRim Kft. ügyvezetője. A cég számos gyártó világszínvonalú termékét forgalmazza, így a legkülönbözőbb stílusok között válogathatunk, miközben a trendek és igények alakulását is nyomon követhetjük.
 
„Mivel napi 6-12 órát töltünk ülőmunkával, ezért manapság mind a dolgozók, mind a munkáltatók nagy hangsúlyt fektetnek az ergonómiára és az egészséges ülésre. Plusz az irodák nagy részében vendégeket is fogadnak, ezért egyre több cégnek lett fontos a bútorok formavilága és designja, hiszen ezek tükrözik vissza a cég stílusát, arculatát” – sorolja Andráska János a legfontosabb igényeket.
 
Az irodagyártók piacán előtérbe került az innováció, így szinte napról napra találkozhatunk új fejlesztésekkel. Ma már szinte alapnak számít a 3D-s irodaszék, de a közösségi terek bútorai, mobíliái is egyre trendibb fejlesztések eredményei. Az egyes országok hagyományai szintén befolyásolják az új termékek paramétereit, mi most három nemzet három egyedi innovációját emeljük ki a teljesség igénye nélkül.
 
A MODULAR – mint ahogyan a nevében is szerepel – egy elemekből összeállítható ülőbútor. A legóhoz hasonlóan kisebb és nagyobb darabok alkothatják, amelyek tetszés szerint egymáshoz illeszthetők.  A cseh RIM Cz tervezője, úgy álmodta meg ezt az ülőbútort, hogy egyaránt illeszkedjen egy vendégváróba vagy akár egy lakás nappalijába. A variálhatósága és az ezzel párosuló letisztult vonalvezetése megadja a Modular számára a lehetőséget, hogy bármilyen miliőbe tökéletesen behelyezhető. 

RIM CZ Modular szék irodába közösségi térbe
RIM CZ Modular szék irodába közösségi térbe

RIM CZ Modular szék irodába közösségi térbe

Az X-CODE a német Dauphin cég innovatív és elegáns termékcsaládja. Az elegáns vonalvezetés és a tollpihe könnyű megjelenése utal a származási országra, hiszen a németekre jellemző precizitással és pontossággal tervezett és gyártott termékcsaládok közül az egyik legkedveltebb irodaszék. Sokféle divatos színekben, szövettel rendelhetők időtlen, elegáns árnyalatokban, vagy akár a teljesen klasszikus fekete és fehér színkombinációban. A háttámla készülhet klasszikus kárpitozott vagy kiváló minőségű bőrből is.

Dauphin X-Code ergonómikus irodai széke

Dauphin X-Code ergonómikus irodai széke

Dauphin X-Code ergonómikus irodai széke  
A svájci Züco által gyártott PERILLO egy igazán futurisztikus érzést keltő ülőbútor. Egyszerre kifinomult és extravagáns. Tükrözi a kényelmet és a szabad mozgás élményét. A Perillo nem csak egyszerűen egy szék, hanem egy iroda, váróterem, konferenciaterem stílusos kiegészítője lehet.

Züco Perillo design szék tárgyalóba, előadóba, irodába, otthoni dolgozószobába

Züco Perillo design szék tárgyalóba, előadóba, irodába, otthoni dolgozószobába

Design székek

Züco Perillo design szék tárgyalóba, előadóba, irodába, otthoni dolgozószobába

HungaroRim Kft.

Cím: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32. 27-es épület 1.em.
E-mail: info@hungarorim.hu
Telefon: (+36) 1 404 3093

www.hungarorim.hu

Hungarorim Kft.