Rio Art & Design - Ülőgarnitúrák, étkezők, egyedi bútorok

Egyedi tervezésű minimál és modern nappali, étkező bútorok és hálószoba bútorok, minőségi anyagok felhasználásával a MAXCityben. ADA és Tom Tailor kanapék és ülőgarnitúrák a Rio Design bemutatótermében.

Elérhetőség:

Web: http://www.riodesign.hu
Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, fsz. 6. Térképen
Telefon: 06 30 249 4496
Mobil: 06 30 249 4496
info@riodesign.hu

A Rio Design Törökbálinton a MAXCity Lakberendezési áruház földszintjén található. Két bemutatótermében a Prémium és a Trendline ADA kanapékat ülőgarnitúrákat tekinthetik meg és próbálhatják ki az érdeklődők. Az otthona berendezéséhez széles választékban kínálnak étkezőszékeket és asztalokat, franciaágyakat, gardróbokat. A kiegészítők sem hiányozhatnak a választékból. Lámpa, szőnyeg, függöny és tapéta is színesíti a készletet. 

Termékcsoportok:

ADA ülőgarnitúrák

Tom Tailor ülőgarnitúrák

Prémium ülőgarnitúrák

Dísztárgyak

Festmények - Solthy Viktória festőnő és Ezüst Gy. Zoltán

Egyedi tervezésű bútorok

Hálószoba bútorok

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

ADA Madrid a hozzád igazodó kanapé állítható bútorelemekkel

ADA Madrid a hozzád igazodó kanapé állítható bútorelemekkel

A kanapékkal kapcsolatos legfontosabb kívánalmunk a hosszútávon is megmaradó kényelem, a variálhatóság és azok a kiegészítő funkciók, amik teljessé teszik az ülés, a pihenés élményét. Nézd meg az ADA Madrid kanapéja hogyan ötvözi ezeket az elvárásokat!
Helytakarékos kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Helytakarékos kinyitható kanapék mindennapos alváshoz

Ebben a cikkben olyan kinyitható kanapékat találsz, amik kifejezetten mindennapos alváshoz készültek. Kényelmesek, szépek, kiváló minőségűek, és azoknak ajánlható akiknél a helytakarékosság is fontos szempont.
Hogy miért ők a legnépszerűbb kanapék?

Hogy miért ők a legnépszerűbb kanapék?

Az ünnepek előtt ismét látogatást tettünk a Rio Design Lakberendezés bemutatótermében ahol az év kedvenceiről érdeklődtünk, és arról, hogy mitől lehet egy kanapé népszerűbb mint a többi.
ADA ülőgarnitúrát a fa alá!

ADA ülőgarnitúrát a fa alá!

Kanapé és ülőgarnitúra mint karácsonyi ajándékötlet? Lepjük meg szeretteinket egy kényelmes és számos kényelmi funkcióval felszerelt ADA ülőgarnitúrával. Lakberendezés és modern bútorok a Rio Design bemutatóterméből.
MAXlight design lámpák a MAXCityben

MAXlight design lámpák a MAXCityben

Egy lámpa van akinek csak egy szükséges fényforrás, a lakás egyik lakberendezési kiegészítője de van akinek egy látványos designelem. Azoknak szeretnénk bemutatni a MAX light kínálatunkat, akik a fényt és a szépséget egyszerre szeretnék otthonukban látni.
Minőségi ADA ülőgarnitúrák 20% kedvezménnyel

Minőségi ADA ülőgarnitúrák 20% kedvezménnyel

A nagy sikerre való tekintettel újra ülőgarnitúra akció a RIO Design üzletben a Max City földszintjén. ADA ülőgarnitúrák, Alina ülőgarnitúrák és Tom Tailor ülőgarnitúrák 20% kedvezménnyel kaphatók.
Modern ülőgarnitúrák a RIO Design-tól

Modern ülőgarnitúrák a RIO Design-tól

Ülőgarnitúráink gazdag forma és méretválasztéka, a sokszínű bőr, szövet, műbőr és novalife borítás lehetőséget ad arra, hogy nappaliját egyedi stílusban rendezze be.