A cikk 2024. április 3-án frissült! 

A Rio Design Lakberendezés nappali ülőbútorai a Lakberinfo.hu olvasói előtt már nem ismeretlenek. Most abból a kompakt kanapé sorozatból válogattunk, amiben kisebb méretű, nem terjedelmes megjelenésű, kényelmes, kifejezetten mindennapos alváshoz alkalmas ülőbútorok megfelelő méretű ágyat is magukban rejtenek. Ezek az ágyak két személy részére is tökéletesek, hiszen a standard 140, illetve 160x200-as fekvőfelületet nyújtják, akár egy hagyományos franciaágy. A nappalin túl jó választás lehet egy tiniszobába de találkozunk hasonló fekvőhelyekkel dolgozószobákban is.

A RIO DESIGN aktuális kanapé és ülőgarnitúra választékát ide kattintva tekintheti meg.

Nézzük egyenként mit is tudnak ezek a bútorok:

Flexy  kinyitható kanapé

Ezt a kanapét és ennek a sarok változatát olyan helyekre ajánljuk ahol hosszabb időszakban alszanak rajta. Akik a franciaágyat szeretnék kanapéval helyettesíteni, azoknak a lentebb leírt Ella kanapét ajánljuk. A Flexy kétszemélyes kanapé, aminek az ágyrésze hosszában nyílik. Ez a modell széles karfa választékkal rendelkezik, így a szögletes és a lekerekített változatokkal egyedi stílust választhatunk. A bútor érdekessége, hogy a nagyobb méret esetében, akár kinyithatjuk csak a kanapé egyik felét, ezzel egy kényelmes fotelágyat kapunk. A választható ágyméretek: 160x200cm, 135x200cm, 115x200cm, 80x200cm. Igény esetén puff is kérhető ami napközben a lábtartó funkciót is betöltheti. 

Flexy kanapé zöld

Flexy kanapé nyitva

Flexy kanapé mindennapos alváshoz

Flexy kanapé vékony karfa

Flexy kanapé vastag karfa

Flexy kanapé, sarokkanapé változata

Ez a modell kanapé és sarokkanapé kivitelben is válaszható. A karfák széles választéka mellett blende változat is kérhető, ez azt jelenti, hogy összecsukott állapotban merev oldalfal csak az ülés magasságáig ér, így kinyitva oldalt semmilyen falba nem ütközünk. Textilbőr, bőr és Novalife kárpittal kérhető ízlés szerinti színváltozatban.

Flexy sarokkanapé

Még több infó a Flexy kanapékról itt >>

Ella ággyá alakítható kanapé

Jó választás olyan lakásba, ahol a nappali egyben a hálószoba is. De szintén megfelelő nyaralókba, ahol hosszabb időt fogunk tölteni, megfelelő gyerek-, vagy tiniszobákba, dolgozószobába. Ebből a kanapéból egy magas minőségű matracot tudunk gyorsan kihajtani és így jutunk az ágyfelülethez. Teljes értékű ágyat tudunk belőle, könnyen kialakítani.

Ella kanapé és puff

Ella ággyá nyitható kanapé

Ella kanapé kinyitva

Még több infó az Ella kanapéról itt >>

Ella ággyá nyitható kanapé sarokváltozata a Bella  

A kanapé sarok L alakú formában is választható. Ugyan olyan kényelmes kihajtható matrac van benne. Így egy ágy kényelmét nyújtja kinyitott állapotban. 140 és 160cm széles ágy alakítható ki belőle. A lábtartó részben pedig ágyneműtartó van.

Bella ülőgarnitúra

Bella ülőgarnitúra barna ággyá alakítható

Bella ülőgarnitúra balatoni képpel

Hasonló kialakítású Bella kanapé itt >>

Kérj információt és ajánlatot ezekről a bútorokról, és böngészd át a legújabb bútorainkat is weboldalunkon!

Rio Design lakberendezés

RIO Art & Design Lakberendezés

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu