Kanapé választáskor a forma, a szín, a megfelelő méret és természetesen a kényelem az elsődleges szempontunk. Van aki hosszabb ülőfelületet kedveli, vagy éppen a magasabb hátrészt, a széles karfát, amin néha szunyókálni is jól lehet. Az eltérő testmagasságunk miatt mégis egy adott kanapé mindenkinek másképp lesz jó vagy éppen kevésbé megfelelő. Amikor egy bútortól többet várunk, szeretnénk a legkényelmesebb testhelyzetet felvenni nos akkor érdemes a motorosan állítható kanapékat és azok különleges lehetőségeit jobban megismernünk.

A MaxCityben a földszinten találjátok a Rio Design bútorüzletet ahol a legújabb ADA és Tom Tailor kanapékat tekinthetitek meg. Az egyes modellek máshol nem is elérhetőek, kizárólag a Rio-ban. Összegyűjtöttünk most 4 motorosan működő modellt, amivel kedved szerint állíthatod be az ülésmélységet és az egyéb funkciókat úgy, hogy közben fel sem kell állnod. A hálózatról működtethető motor, és a kanapé oldalán található nyomógomb könnyedén elvégzi a feladatot.

 ADA 6867 motoros ülőgarnitúra

Ada 6867 motoros ülőgarnitúra

Ada 6867 sárga motoros ülőgarnitúra

Ada 6867 fehér kanapé

Ada 6867 motoros ülőgarnitúra zöld színben

Ada 6867 motoros ülőgarnitúra zöld színben

Az ADA 6867 motoros sarok ülőgarnitúra kipróbálható üzletünkben, hazánkban egyedül nálunk rendelhető. RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben a földszinten rendelhetik meg azt az ülőgarnitúrát, mely cégünk kizárólagos terméke.

Motorosan növelhető ülőfelület: Az ADA 6867 ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, amit akár a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelületi nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá. De, ha délutáni szunyókálásra támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak. A másik fontos és praktikus funkció az állítható fejtámlák funkció. Kényelmünknek megfelelően állítjhatjuk be, hogy milyen magasan támassza meg fejünket a háttámla.

A garnitúra több méretű sarokváltozatban készül, motorosan növelhető ülőfelülettel vagy nélküle. Sarokpados és pihenőkanapés változatban is választhatók a sarkok, illetve kétféle méretű kanapé formában is rendelhető. Az ülőfelülete RG 35 habbal készül, de felár ellenében hideghab is választható kétféle keménységben.

ADA 6876 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek: 6-féle sarokforma, 2-féle kanapé, állítható háttámlák, motoros ülőfelület-növelés, 2-féle ülőke, plexi lap az ülőkére, 450-féle szövet, 50-féle textilbőr, 60-féle bőrkárpit.

ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal

Ada 6950 motoros ülőgarnitúra

Ada 6950 motoros ülőgarnitúra állítható fejtámla

Ada 6950 motoros ülőgarnitúra relax fotel elemmel

Ada 6950 motoros ülőgarnitúra bőr kárpittal

Ada 6950 motoros ülőgarnitúra dönthető relax fotel elemmel

ADA 6950 ülőgarnitúra motoros funkciókkal. Ez a garnitúra szinte minden olyan fejlesztést tartalmaz, ami a mai modern bútorgyártásban megtalálható. Mind a szerkezete, mind a kárpit választéka, mind a számtalan elektromos és hagyományos kiegészítője teszi különlegessé.

Az ADA 6950 Space ülőgarnitúra tulajdonságai: Motoros relax funkciók sokasága egy garnitúrában. Az ülőgarnitúráról készült felvételek is jól mutatják, hogy mennyire különleges bútorral állunk szemben. A forma, a kialakítás, az elemek széles választéka még nem mutatja mindazt a sokszínűséget, amivel a garnitúra rendelkezik. Az üléskomfort teljesen személyre szabható, maximális kényelmet biztosít. A háttámlák dönthetőek, a lábrész komfort fokozata állítható, emelhető. Természetesen minden funkciónál mind az elektromos, mind a kézi állítás lehetséges. A háttámlák felhajtásával egy különleges kényelmet biztosító ülőfelületet kapunk, amely teljesen megegyezik egy fotel komfortjával. Nem csak a háttámlát hajthatjuk fel, de ennek magasságát is állíthatjuk. A garnitúra sarokgarnitúra és kanapé formájában is rendelhető.

ADA 6950  ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek: sarokgarnitúra és kanapé összeállításokban is rendelhető, 10 féle sarokmegoldás, 3 fajta kanapé, 4 fajta fotel, 2 üléses Tv néző elem, kör alakú sarokelem, elektromosan és mechanikusan állítható háttámla és lábrész, 2 típusú lerakó asztal, tároló funkcióval, speciális üléskomfort az RG 50-es hideghabbal

ADA 6950 ülőgarnitúra és fotel motoros funkciókkal

Ada 6950 motoros relax fotel

Ada 6950 motoros relax fotel asztallal

Ada 6950 motoros relax fotel otthoni házimozizáshoz

Ada 6950 motoros relax fotel sárga

Az ADA 6950 motoros ülőgarnitúra egy 2014-es modell de akár a 2050-ből is "importálhattuk" volna. Számos olyan fejlesztést és szerkezeti megoldást tartalmaz, ami kiemelkedővé teszi a hazai és nyugati bútorválaszték terén.

Az ADA 6950 ülőgarnitúra tulajdonságai: Motoros funkciók egy sokoldalú garnitúrában. A forma, a kialakítás, az elemek széles választéka még nem mutatja mindazt a sokszínűséget, amivel a garnitúra rendelkezik. A legfontosabb, hogy a tervezők a kialakításkor a tökéletességre törekedtek. Az üléskomfort teljesen személyre szabható, maximális kényelmet biztosít. A háttámlák dönthetőek, a lábrész komfort fokozata állítható, emelhet. Természetesen minden funkciónál mind az elektromos, mind a kézi állítás lehetséges. A háttámlák felhajtásával egy különleges kényelmet biztosító ülőfelületet kapunk, amely teljesen megegyezik egy fotel komfortjával. Nem csak a háttámlát hajthatjuk fel de ennek magasságát is állíthatjuk.

Nem csak a szokásos L alak, hanem teljesen egyedi és újszerű szisztémájú összeállításból válogathatunk. Fotelszerű elemekből összeállított két és háromszemélyes változatai eddig nem látott komfort élményt kínálnak, lehajtható, dönthető háttámla, bővíthető ülőfelület (vagy inkább lábtartó). Mindez kézi és elektromos vezérléssel állítható. Az ülőelemeket asztalként is funkcionáló kartámaszok kötik össze, ebbe lehet kérni tárolót is. Saját, otthoni filmszínházunkba tökéletes választás ez a darab, többé nem hangzik el a "menjünk moziba?" mondat, hiszen az élményt otthon, exkluzív körülmények között tudja élvezni. A kétszemélyes változat 217 x 106 cm, a háromszemélyes 313 x 134 cm.

Az ADA 6950 típusú ülőgarnitúra egy igazán exkluzív, high-tech technológiával készült ülőgarnitúra. Hatalmas szövet választékkal rendelkezik. Több, mint 450 fajta kárpitból, 60 fajta bőrkárpitból és több, mint 50 fajta textilbőrből lehet választani.

Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra

Tom Tailor Brigde kanapé, ülőgarnitúra motoros

Tom Tailor Brigde kanapé, ülőgarnitúra motoros

Tom Tailor Brigde kanapé, ülőgarnitúra motoros nyomógomb

Tom Tailor Brigde kanapé, ülőgarnitúra motoros láb

A Tom Tailor Bridge Magyarországon kizárólagosan, csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra tulajdonságai: A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes, praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, melyet a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelület-nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülésmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá.

De, ha délutáni rövidebb alváshoz támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak. A garnitúra 265 x 203 cm és sarokpados változatban készül, motorosan növelhető ülőfelülettel vagy nélküle. Pihenőkanapés változata 264 x 158 cm, mely szintén lehet motoros vagy sima.

A Tom Tailor Bridge ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek: 4-féle sarokforma, motoros ülőfelület-növelés, 2-féle ülőke, plexi lap az ülőkére.

Ha megtetszettek a motorosan állítható ülőgarnitúra különlegességek hívja bemutatótermünket, vagy látogasson el hozzánk, ahol segítünk az Önnek legmegfelelőbb modell kiválasztásában!

 

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -Vasárnap 10-19