A Rio Design Lakberendezés évről-évre a minőség és a kényelem szempontjait szem előtt tartva válogatja össze aktuális kanapé, és ülőgarnitúra kollekcióit. A vásárlói igények, az a számos szempont - amivel az érdeklődők előhozakodnak, - tesz egy kanapét, vagy egy ülőgarnitúrát sikeressé: egyszerűen megoldást adnak a legkülönbözőbb elvárásokra.

A RIO DESIGN aktuális kanapé és ülőgarnitúra választékát ide kattintva tekintheti meg.

A kanapék között a legnépszerűbb funkció, hogy a kanapé kinyitható legyen, jól pakolható ágyneműtartóval rendelkezzen, és ha napi szinten kell mozgatni akkor mindez egyedül is könnyedén elvégezhető legyen. A Tom Tailor Heaven ülőgarnitúra népszerűsége a letisztult vonalaiban rejlik, új "családtagként" meglévő bútorokhoz is jól fog illeni. Az ülőfelülete hosszú, így megfelelően tartja a lábat, így igazán pihentető lesz az ülés. A hátpárnák könnyen kivehetőek, így egy kis délutáni szieszta is belefér egy kényelmes felületen anélkül is, hogy ki kelljen nyitni. A modern forma sokféle szövettel, kárpittal és ágyneműtartóval is választható további pozitívuma a jó ár-érték arány.

Tom Tailor Heaven

Tom Tailor Heaven kanapé és ülőgarnitúra

A kényelem mellett óriási előny lehet, ha testmagassághoz állíthatjuk a fejtámlát és a kartámaszt. Egyesek az alacsony háttámla hívei, mások a teljes hát és a fej megtámasztást tartják pihentetőbbnek, kényelmesebbnek. Ilyen sokrétű állítási lehetőség esetén nem kell kompromisszumot kötni. Sőt: mivel ezek a funkciók szekciónként is módosíthatók, így senki sem marad állítási lehetőség nélkül. Kiváló példa erre ez a ragyogó fehér ADA 6820-as és 6826-os modellünk.
Még több információ erről a bútorról >

ADA 6820

ADA 6820 fehér kanapé

Erről a kanapéról itt találsz még több információt >

ADA 6826

ADA 6826 ágyneműtartós kanapé

Ha valaki nem elégszik meg az ülések kényelmével és legjobban fekvő helyzetben tud ellazulni, és mindeközben a tv-zést akarja választani akkor nekik az ADA 6667-es modellt ajánljuk. Nagy kedvenc emiatt a hatalmasra nyitható felület miatt lett ami igazi elnyúlós családi együttléteket tesz lehetővé. Itt ugyanis a háttámla előre-hátra is mozgatható, amihez a karfa állíthatósága csak hab a tortán.

ADA 6667

ADA 6667 nagy méretűre nyitható kanapé

ADA 6667 nagy méretűre nyitható kanapé

ADA 6667 nagy méretűre nyitható kanapé

ADA 6667 nagy méretűre nyitható kanapé

ADA 6667 állítható háttámlák

Mit tud a Santiago kanapé, hogy ennyire népszerű? Az egészen letisztult forma az egyik fő vonzereje. Vannak kanapék, amik olyan jól kifejezik a személyiséget, hogy mindenképpen a magunkénak szeretnénk tudni. Mivel egy kanapé árát - akár egy autó konfigurátora - többféle igény alapján állítjuk össze ennél a modellnél a maximális felszereltség ára is megáll 350.000 Ft -nál.

Santiago ülőgarnitúra

Santiago ülőgarnitúra Rio Design

Az ADA Wembley ülőgarnitúra esetén a Lover Seat elnevezés funkció talán a legbeszédesebb. Minden az igencsak széles oldalsó fekvőfotel részre utal, ahol a két lélek össze tud fonódni... Ha úgy alakul, akkor akkor a kanapé azonnal ággyá is nyitható, amihez kényelmes ágyneműtartó is tartozik. Ennél a modellnél tényleg sok mindent kapunk: széles fekvőfelület, állítható fejmagasság, ágyfunkció, osztrák minőség, és nagyszerű színek.

ADA Wembley a Lover Seat

ADA Wembley a Lover Seat

ADA Wembley a Lover Seat

ADA Wembley ággyá alakítható kanapé

Az ADA 6360 igazi sikere a komoly eleganciát sugalló megjelenésében rejtőzik. Igazi design elem a nappaliban, amihez több kényelmi funkció is tartozik. Nagyvonalúan állítható fej- és kartámaszok, megfelelően kemény ülőfelületek. Ehhez a kanapéhoz stílusos lámpákat, és dohányzóasztalt is választhatsz, hogy tökéletes legyen az összhang. 

ADA 6360

ADA 6360

ADA 6360 állítható háttámla kanapé

A RIO DESIGN aktuális kanapé és ülőgarnitúra választékát ide kattintva tekintheti meg.

Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -Vasárnap 10-19