A többféle termékkörrel rendelkező lakberendezési üzletek törekednek arra, hogy bútoraikból, lakberendezési kiegészítőikből egységes lakberendezési koncepció születhessen, egy kiválasztott, vagy képviselt stílus mentén megkönnyítsék a vásárlók dolgát azáltal, hogy segítséget nyújtanak egy komplett helyiség berendezésében. A Rio Design lakberendezés bútorválasztéka három fő helyiségre fókuszál. A nappalira, az étkezőre és a hálószobára. Cikkünkben azoknak szeretnénk segítséget nyújtani akik már a bútorozáson gondolkodnak, a legmegfelelőbb kanapé, szőnyeg, és lámpa kombinációkkal kívánják a nappali alaphangulatát kialakítani.

Természetesen válogatásunk csak egy ajánlás, és a tökéletesen összepárosítható variációk száma ennél jóval több. Azonban szeretnénk túlmutatni az egyes termékek bemutatásán és játszani a lehetőségekkel, megélni a lakberendezési valódi izgalmát.

1.
Első összeállításunk központi eleme egy ADA Brüssel kanapé ami a példánkban sötét színű de természetesen rendkívül sok textil és bőr kárpittal válaszható. A modern, majdhogynem minimál alapstílushoz a kiegészítőknek is a letisztult hangulatot kell követnie. Az Arte Espina kiváló minőségű egyszínű Soul szőnyegei széles színválasztéka lehetővé teszi a kanapé szövetével való tökéletes párosítást. A hosszú szálú puha szőnyeg otthonossá teszi a nappali központi részét, és jól illik a parketta burkolathoz is. A méret kiválasztásánál törekedjünk az optimális nagyságra, ha több bútort is tervezünk a dohányzóasztal köré, akkor legyen még helyünk. A kanapé mellé egy szintén krómozott szárú Olsen állólámát választottunk ami illik a kanapé fémes lábaihoz, világos ernyője pedig kevésbé korlátozza a fényt. A lámpa visszafogott modern megjelenése jól illik ehhez a kompozícióhoz.

ADA Brüssel kanapé Rio Design

Arte Espina Soul egyszínű szőnyeg

Maxlight Olsen fehér állólámpa

Maxlight Olsen fekete állólámpa

ADA Brüssel kanapé
Arte Espina Soul szőnyeg
Maxlight Olsen állólámpa

2.
Második nappali válogatásunkban a kiváló minőségű jelen esetben világos kárpittal készült - osztrák ADA 6826-os kanapét állítjuk a középpontba. Miután beállítottuk egyedi fejtámaszait a legkényelmesebb fokozatba jöhet egy hozzávaló szőnyeg. Ha szeretnénk egy kis játékosságot vinni az összképbe, akkor válasszuk az Arte Espina - 3114 – 17 típusú szőnyeget ahol íves minták futnak végig a felületen. A homok és a bézs színek természetesen itt is felválthatóak másokra, de egy alapvetően világos ülőgarnitúrához megfelelő választás lehet ha például a fény kevesebb. Állólámpánk egy Maxlight Terra, ami többféle állásban finoman nyúlhat az ülőfelület fölé ha éppen esti olvasgatáshoz támad kedvünk.

ADA 6826 Egyedi ülőgarnitúra

Szőnyeg: Arte Espina 3114-17

Maxlight Terra állólámpa

ADA 6826 egyedi ülőgarnitúra
Szőnyeg: Arte Espina - 3114-17
Maxlight Terra lámpa

3.
Ha a Rio Designból egy igazán bombasztikus kanapét szeretnél venni akkor a Nílus lesz a kedvenced. Már az itt látható vörösesbarna szín is nagyon jól áll neki, de képzeld el a mostani nappalidban hogy mutatna. A modern formák mégis egzotikumot és szikárságot, természetességet sugall, így a kiegészítőket is ennek megfelelően válogatjuk össze. Az Arte Espina szőnyegek közül a 802116-os tűnik jó választásnak ahol a fa, a természetes árnyalatok, tónusok jelennek meg, mozaikszerű mintával. A tökéletes összképhez egy felajzott íjra emlékeztető lámpát teszünk a Maxlight Archert, ami semleges szürke ernyőjével diszkréten teret enged a kanapé dominanciájának.

ADA Nílus kanapé Rio Design MaxCity

Arte Espina 802116 szőnyeg

Maxlight Archer állólámpa

ADA Nílus kanapé
Szőnyeg: Arte Espina 802116
Maxlight Archer állólámpa

4.
Utolsó válogatásunk centrumába egy tökéletesen letisztult és eleganciát sugárzó Tom Tailor Heaven XL sarokkanapét helyezünk. Ennek a kanapénak a Rio Design a magyarországi kizárólagos forgalmazója. A rendkívül kényelmes és mély ülőfelületű minimál kanapé elé az Arte Espina 8036-66-os szőnyegét tesszük ami világoskékes árnyalatával elegendő színt visz a sötétebb alapszín mellé. A kanapé mellett a vidám formájú Finn fantázianevű állólámpa lesz az uralkodó designelem amit fekete és fehér színben egyaránt beszerezhetünk.

Tom Tailor Heaven XL kanapé

Arte Espina 8036-66 szőnyeg

Maxlight Finn 1296 állólámpa

Tom Tailor Heaven XL kanapé
Arte Espina 8036-66 szőnyeg
Maxlight Finn 1296 állólámpa

Keresd fel a Rio Design Lakberendezési üzletet a MaxCity üzlet földszintén, keresd a Földszint 6-os üzletet és válogasd ki a kedvenc kanapé, ülőgarnitúra, szőnyeg és lámpa variációdat. A bemutatóteremben egyedi tervezésű nappali bútorokat, dohányzóasztalokat és dekoratív képeket is találsz!


Rio Design lakberendezés

RIO art & design bemutatóterem

MAXCITY lakberendezési bevásárlóközpont

2045 Törökbálint, Tópark u. 1. fsz. 6.
Tel.: +36 30 249 4496
Fax: +36 1 274 5927

www.riodesign.hu

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 10-20 -Vasárnap 10-19